Ansigtsbehandlinger ved Torvegades Hudplejeklinik i Ringkøbing

Ansigtsbehandlinger

I Hudklinikken i Torvegade er DU og dine behov altid i centrum. Det betyder, at vi tilpasser vore behandlinger efter dine ønsker og behov. Uanset om du har problemer med - eller ønsker at undgå at få problemer med din hud – eller har behov for lidt selvforkælelse, så har vi en lang række ansigtsbehandlinger, der tilpasses dig og din hudtype.

Alle vores behandlinger bygger på Dr. Murads behandlingsprincipper og vi anvender kun produkter af garanteret høj kvalitet. Du kan f.eks vælge vore lækre De luxe1 eller De luxe2 behandlinger eller den populære teen-age-behandling, der er specielt tilpasset den unge hud. Selvfølgelig kan du også vælge en af de mange andre specialbehandlinger vi udfører på klinikken. Klik på behandlingerne, – lad dig inspirere og læs mere om, hvad de forskellige behandlinger indbefatter.

Vi tilbyder følgende ansigtsbehandlinger


Kurbehandling tilbydes – køb 10 og betal kun for 9


Murad ansigtsbehandlinger

Alle Dr. Murads behandlinger tager 60 minutter og koster kr. 500,-

Vi udfører følgende behandlinger:

 • C-vitaminbehandling
  Miljøet giver huden mange problemer. Derfor har den brug for en behandling, der er rig på antioxidanter. Denne behandling er helt perfekt for at give huden sin klare friske glød tilbage, samtidig med at fastheden øges, linjer og rynker reduceres, pigmentskader mindskes og sørger for at huden efterlades dejlig blød. Dr. Murads C-vitamin ansigtsbehandling er perfekt til at reparere hud, der er ødelagt af miljøet
 • Murad AHA-behandling
  Fine linier og rynker mindskes, mens glykolsyre exfolierer døde hudceller bort. En helt unik blanding af antioxidanter, antiinflammatoriske og fugtgivende ingredienser blødgør huden. Laves denne behandling i et kurforløb, vil elasticiteten forbedres og hudens struktur vil fremstå mere ensartet og med en ungdommelig udstråling. Behandlingen er til alle hudtyper
 • Intensive wrinkle reducer Rapid peel- behandling
  Ønsker du en drastisk reducering af synligheden af linjer og rynker, så er denne effektive behandling lige det, der skal til. Linjer og rynker reduceres med effektive exfolierende ingredienser, mens fugtgivende ingredienser booster huden, så den føles gennemfugtet – også længe efter behandlingen. Hudens struktur forbedres og fremstår med frisk glød.
 • Pom-Power ansigtsbehandling
  Optimer fordelene ved din daglige hudpleje med denne rensende ansigtsbehandling. Frugtenzymerne fjerner døde hudceller og snavs. Med antioxidanter fra granatæbler fjernes skader forårsaget af frie radikaler. Resultatet af denne behandling: Du får frisk hud med fantastisk glød.
 • Blemish-ansigtsbehandling
  Denne ansigtsbehandling er designet til at reducere udbrud og forbedre hudens klarhed, samtidig med at den lindrer og heler hudirritationer. Denne professionelle behandling exfolierer med frugtenzymer, som får tilstoppede porer til at åbne sig, uden at din hud irriteres. Behandlingen kan laves på alle former for uren hud. Er også ideel til udbrud på ryg og decolleté.
 • Anti-age Belmish ansigtsbehandling
  Denne behandling bekæmper uren hud og alderstegn i én og samme behandling. Den reducerer udbrud og efterlader samtidig huden gennemfugtet. Du ser et hurtigt resultat med denne dobbeltvirkende ansigtsbehandling, som renser tilstoppede porer, beroliger rødme, exfolierer døde hudceller samt udvisker fine linjer og rynker. En fantastisk 2i1 behandling!
 • Murad Redness-behandling
  Uanset om huden er rød, irriteret og tør p.g.a. stress, sol, vind eller temperatur, så er denne behandling udviklet til hurtigt at berolige og blødgøre din sarte hud. Med Dr. Murads patenterede formel, som er rig på antioxidanter og antiinflammatoriske ingredienser, vil denne ansigtsbehandling reducere rødmen og irritation med det samme. En afsluttende maske som køler, gør at behandlingen er ideel til dig, der lider af rosaceae og konstant rødblusset hud.
 • Resurgence behandling
  Genfind den ungdommelige glød med denne luksuriøse multiaktive ansigtsbehandling. Denne nærende behandling er det ideelle valg til dig, der er plaget af en kombination af tør hud, fine linjer, tab af elasticitet, trist hud og hormonelle udbrud. Avanceret teknologi, som virker genopbyggende på kollagenet, får linjer og rynker til at synes mindre, samtidig med at huden exfolieres, så tør og trist hud forsvinder.
 • Hydrolyte Moisture infusion
  Denne intense fugtgivende behandling booster huden med et fugtbevarende to-trins system, der tilfører essentielle næringsstoffer, som giver fugt til cellerne og styrker hudens forsvar. Hudens fugtniveau fordobles i op til 8 timer. Fine linjer og rynker udglattes og huden efterlades silkeblød og med en frisk glød.
 • Murad Herre-behandling
  Barbering kan give mange problemer for mænds hud, da irritation, tørhed, tilstoppede porer, udbrud og indgroede hår kan forekomme. Derfor er denne behandling designet til at give omgående ro og fugt, exfoliere de døde hudceller bort og rense porer. Huden efterlades dejlig blød og hudens overflade får en skøn og frisk klarhed.

Øjenmaske

Har du lyst til og brug for at give dine øjenomgivelser lidt ekstra?

Her er det muligt at tilkøbe Dr. Murads fantastiske øjenmaske. Den både fugter, udvisker fine linjer og rynker og lysner omkring dine øjne.

Ansigtsbehandlinger ved Torvegades Hudplejeklinik i Ringkøbing
design, programming and webhosting by Apollomedia