Invester i dig selv, din hud, dit ansigt og ikke mindst dine tænder – Det giver selvtillid

Mange mennesker glemmer at investere i sig selv, og det er en stor fejl. Det er vigtigt at huske på, at vi skal tage os godt af os selv på mange forskellige måder. For føler vi os smukke, så føler vi os også stærke, og klar til livet. Men hvad får os til at føle os smukke? Er du tilfreds når du står foran spejler og kigger op og ned af dig selv? Hvad mangler der, hvad er der for meget af? Er dine tænder lidt gule? Måske de også er lidt skæve?

 

Husk gøre noget ved dit udseende, hvis du ikke er tilfreds.

For er du tilfreds, så lover jeg dig, at din selvtillid ikke er til at skyde igennem, og når andre ser dig på gaden, så tænker de;” Hvor hun har styr på det hende der”. Kunne det ikke være fedt?

 

Gør noget ved det!

Har du skæve eller gule tænder, så få det fikset. Idag kan det gøres meget diskret, helt uden at selv dine nærmeste vil lægge mærke til det. Der er helt sikkert en af dine veninder eller venner, som lige nu bruger en usynlig tandbøjle til at få rettet deres tænder uden du ved det.

 

Så står du og kigger dig selv i spejlet, og ikke er helt tilfreds med dine tænder, så få dem rettet.

Det koster selvfølgelig lidt, men det er det hele vær. Du kan få en bøjle, som hedder invisalign, og afhængig af, hvad du skal have ordnet, så er prisen meget forskelligt. Priserne på invisalign varierer fra mellem 15.000 til 50.000 kroner. Du kan faktisk se hvad det koster at få rettet forskellige tandstillinger med invisalign igennem dette link Invisalign priser.

 

Hvad er en invisalign.

Invisalign er gennemsigtige bøjler lavet i et fleksibelt materiale, som designes præcist efter dine eller mine tænder, afhængigt af hvad vi skal have rettet.

En behandling med invisalign bøjlen tager typisk 9 måneder, og op mod 24 måneder.

Afhængig af behandlingstiden kan det være, at man skal have mellem 2 til 6 forskellige bøjler. Dette guider tandlægen dig i, og du skal bare huske at bruge din tandregulerings bøjle.

Få tilbud på Invisalign.

Er man ikke til selv at skulle ud og lede i junglen efter de bedste invisalign behandlere, så har kan du altid få 2 tilbud på at få rettet dine tænder igennem invisaligntilbud.dk . Tilbuddene forpligter ikke, men så ved du ihvertfald hvad det vil koste at få plejet din selvtillid igennem tandretning.

 

Husk at investerer i dig selv, og gå aldrig på kompromis med dine tænder, det er det første vi ser, når vi kigger på andre. Så mon ikke også det er det første andre ser ved os.