Sådan kan du få hjælp til at kvitte smøgerne

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det ikke er let at kvitte smøgerne. Det er især noget, der gør sig gældende, hvis man har været fast ryger i mange år. Det er nemlig kun med til at gøre det endnu sværere at give slip.

Har du gjort op med dig selv, at du vil kvitte smøgerne, er der dog flere måder at gøre det på, som kan øge din chance for succes. Fælles for dem alle er, at de indebærer brug af en form for rygestopmiddel.

Du kan finde rigtig mange rygestopmidler på det danske marked, men ikke alle er lige effektive og populære. Vil du gerne vide mere om, hvad du har af muligheder, skal du blot læse med herunder.

Skift til en e-cigaret

Hvis du har et ønske om at stoppe med at ryge, kan du med fordel vælge at skifte til en e-cigaret. Det er nemlig en del sundere, da den damp, der bliver skabt af en e-cigaret, ikke er nær så usund, som røgen fra en cigaret.

Det er dog vigtigt, at du er klar over, at det ikke betyder, at det er sundt at dampe på en e-cigaret. Det er nemlig ikke tilfældet. Det laver dog ikke om på, at det er sundere, end at ryge cigaretter, og derfor er at foretrække.

At dampe på en e-cigaret har ikke blot den fordel, at du får det nikotin, du gerne vil have. Det har også den fordel, at du fortsat får en følelse af, at du ryger, selvom det reelt set er damp.

Brug nikotinposer

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det ikke er noget for alle at bruge nikotinposer. Det er nemlig en lille pose, man skal have under sin overlæbe, så man derved kan suge nikotin ud af posen.

Mange ser det som en god måde at droppe cigaretterne på, mens andre mener, at det ser dumt ud at have en pose under læben. Vil du gerne undgå dette, er det naturligvis ikke det rette valg for dit vedkommende.

Beslutter du dig for, at dette er den rette løsning for dig, kan køb af nikotinposer ske på nette. Her kan du finde et stort udvalg af dem, hvorfor du også kan finde en smag og styrke, der passer til dig.

Tyg på tyggegummi

Dette er et af de mest kendte rygestopmidler på markedet. Det er naturligvis ikke almindeligt tyggegummi, der er tale om, men derimod tyggegummi, der har et indhold af nikotin.

Hvis du mener, at det vil være et godt bud for dig, skal du ikke tøve med at teste det af. Der er dog mange, der bliver trætte af at skulle tygge på det, hvilket især er tilfældet for folk, der har et stort nikotinbehov.

En af de klare fordele ved at vælge dette middel, er dog, at du kan finde det overalt. Du kan nemlig købe det i stort set ethvert supermarked, kiosk eller tankstation. Hertil vil du også kunne få det på apoteket.