Vigtige elementer i kvalitetswebdesign til læger, hospitaler og sundhedsbranchen

Her er syv nøgleelementer, du ønsker at inkorporere i dit webdesign.

 

1. Solid navigation

Når brugere tilgår dit websted, vil de hurtigt og nemt have adgang til oplysninger. Hvis du ønsker, at leads skal forblive på din side, skal du implementere en navigation, der er nem at bruge for dit publikum.

 

Dit publikum ønsker ikke at kæmpe for at finde information. De vil have adgang til din navigationslinje og nemt blive dirigeret til de oplysninger, de har brug for. Hvis din navigation er dårlig, vil du afskrække dit publikum fra at engagere sig på din side.

 

Besøgendes opmærksomhed er kort. Hvis du vil beholde dem på din side, skal du hjælpe dem med at få adgang til oplysninger hurtigt. En korrekt designet navigation vil hjælpe dem med at få den information, de har brug for.

 

Din navigation skal være enkel og selvforklarende. Medtag brede overskrifter, der omfatter adskillige underemner, så dit publikum nemt kan finde den information, de har brug for. Dette er den nemmeste måde for dig at hjælpe dit publikum med at finde information hurtigt.

 

2. Responsivt design

Med væksten i mobile enheder er responsivt design vigtigere end nogensinde. Dit publikum får adgang til dit websted fra et væld af enheder, herunder smartphones, tablets og stationære computere. Hvis du ønsker, at disse leads skal forblive på dit websted, skal du sikre dig, at hver person får en positiv oplevelse.

 

Responsivt design sikrer, at dit publikum får en god oplevelse på dit websted, uanset hvilken enhed de bruger. Dit websted tilpasser sig til enheden for at sikre, at dit websted har en passende størrelse til deres enhed. Dette er værdifuldt for at holde leads engageret og interesseret i dit websted.

 

Responsivt design holder leads engageret på din side længere. Hvis du vil have et succesfuldt hjemmesidedesign, skal du integrere responsivt design.

 

3. Stilguide

Som vi nævnte tidligere, er en grund til, at webdesign er vigtigt, fordi det skaber sammenhæng på tværs af hele dit websted. Konsistens hjælper dit publikum med at opbygge brandgenkendelse og holder dem engageret på din side længere. En stilguide hjælper dig med at bevare et konsistent brandimage på din hjemmeside.

 

Din stilguide er grundlaget for, hvordan du ønsker, at din hjemmeside skal se ud. Du bestemmer selv farve, format, typografi og mere for hver side på dit websted. Dette sikrer, at hver gang nogen tilføjer et element til dit websted, er det i overensstemmelse med andre sider.

 

Når du har et ensartet design på tværs af dit websted, skaber du et mere sammenhængende professionel hjemmeside. Dit publikum vil engagere sig på dit websted længere og opbygge brandgenkendelse. Dette vil hjælpe dig med at tjene flere konverteringer ned ad linjen.

 

4. Målrettet visuals

Virksomheder er hurtige til at integrere visuelle elementer, fordi de hjælper med at forbedre engagementet på et websted. Faktisk er folk 10 gange mere tilbøjelige til at interagere med en video end tekst.

 

Mens visuelle elementer er gode til engagement og opdeling af tekst, går nogle virksomheder overbord med billederne. Deres websteder er fyldt med billeder og videoer. Det får siden til at føles overvældende og rodet.

 

Brug visuelle elementer målrettet. Hvis du har en tekstblok, der beskriver dine tjenester, skal du integrere en video under den tekst, der forklarer dine tjenester yderligere. Dette giver stadig folk et interessepunkt at interagere med og holder dem engageret.

 

Når du ved, hvorfor webdesign er vigtigt, træffer du mere taktfulde beslutninger om dit websted. Når du bygger dit drømmewebsted, er samarbejde med den rette webbureau det afgørende, at du ikke overbelaster dit websted med for mange visuelle elementer.