Derfor kan infrarøde saunatæpper øge dit velværd

Måske har du allerede hørt om dem. De populære saunatæpper er kommet for at blive, og med god grund.

 

Infrarøde saunatæpper er en speciel teknologi, hvor der anvendes infrarød stråling, som bl.a. øger din fedtforbrænding og blodcirkulation, booster dit immunforsvar og stofskifte, reducerer stress og træthed, og ligeledes afhjælper muskel-, led- og nervesmerter og en lang række andre smerter, som Gigt og Fibromyalgi. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke, og det er tilmed dokumenteret.

 

Infrarøde saunatæpper virker ved at man indstiller tæppet, til den varme som man ønsker. Varmen skal sættes efter det ønskede behov og mål med ”behandlingen”. Her er et par eksempler:

Fra 35°C – 40°C er det en beroligende virkning og muskelafslapning.

Fra 50°C – 60°C er det til fedtforbrænding.

Fra 55°C – 65°C er det til smertelindring.

 

Saunatæpperne vil ved alle varmegrader skabe en generel følelse af velvære og afslapning.

 

Det infrarøde saunatæppe kan benyttes så ofte man vil. Det anbefales dog ikke til personer med følgende:

  • Hvis man har indsat en pacemaker
  • Indsat kobberspiral indenfor en periode på 3 måneder
  • bløder patienter
  • Brystimplantat indenfor de seneste 3 måneder
  • Ved feber

 

Man skal derudover være opmærksom på, at der findes flere forskellige modeller af saunatæpper i forskellig kvalitet. Der findes bl.a. modeller med jadesten, biansten, tourmalinsten, PU-læder, negative ioner med mere. Vælg det saunatæppe, som passer bedst til dit behov, og spørg gerne om rådgivning hvis du er i tvivl. Danmarks største udvalg af infrarøde saunatæpper kan findes her.

 

Infrarød varme

Det infrarøde saunatæppe virker ved hjælp af infrarød varme.

 

Den infrarøde varmebehandling virker ved, at vi sveder, og naturligt, eliminerer kroppen de fleste affaldsstoffer. Under behandlingen, induceres en ”kunstig feber”, men uden smerter. Dermed aktiveres immunsystemet, som fjerner invaderende organismer.

 

At svede øger også hjertefrekvensen og den metaboliske hastighed, og det er en del af den komplekse termoregulatoriske proces.

Den proces kræver en stor mængde energi og reducerer overskydende subkutant fedt og salt.

Da fedt bliver vandopløseligt ved ca. 45 grader, sveder kroppen affaldsstofferne og fedtstofferne ud. Det vil påvirke din vægt og fedtforbrænding positivt.

 

Infrarød varmebehandling er derudover perfekt for personer med smerter såsom gigt, reumatisme og muskelkramper.

Behandlingen udvider nemlig blodkarrene og øger cirkulationen, som gør det muligt for ilten at nå ud til de skadede områder på kroppen. Det fremskynder helingsprocessen og reducerer smerten.

 

Hvad venter du på?

Har du problemer med smerter, ønsker du et hjælpemiddel til dit vægttab, eller noget helt tredje? Så kan investeringen til et saunatæppe godt betale sig. Infrarøde saunatæpper kan købes her, hvor du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige modeller i høj kvalitet. Prisen på tæpperne er dertil til at betale, og der er ofte mulighed for at finde et godt tilbud.