En god hårpleje guide

Det er vigtigt for din mentale sundhed og dit generelle velvære at du passer godt på dig selv. Du kender det sikkert godt fra når du har været forbi frisøren, man føler sig ovenpå og fyldt med overskud. Selvtillid, selvværd og velvære hænger sammen, derfor er det vigtigt at du gør noget godt for dig selv. Ville det ikke være rart, hvis du kunne få den følelse du har når du forlader frisøren, hver dag? Det er faktisk en mulighed, silkeblødt hår og en frisure der sidder lige i skabet, er noget du godt selv kan sørge for. Selvfølgelig har du brug for en trimning i ny og næ, men du kan skabe den salon følelse for dig selv i mellem tiderne hos frisøren.

Så stor en forskel kan du få med de rette produkter

Med denne hårpleje guide er du sikker på at du vil finde produkter der passer til dig, din hverdag, din økonomi og dit hår. Med hårplejeprodukter fra Kevin Murphy er du sikker på at finde lige netop det produkt som passer til dit hår. Det er nemlig en produktserie med et meget bredt sortiment og du kan derfor finde alt inden for rens, pleje og styling. Samtidig med det er det en hårplejeserie som er fri for parabener og sulfater. Det er to meget skadelige komponenter som man tit finder i billige hårplejeprodukter. Disse to tinge efterlader dit hår glat, men ikke på den gode måde. De sætter sig nemlig som en hinde ud over håret og dit hår bliver derfor langsomt kvalt. Dette kan efterlade dit naturlige hår ødelagt og glansløst. Når du går fra produkter med dette i og til produkter uden, så kan det godt snyde lidt i starten. Dit hår vil nemlig reagere og ikke se lige så glansfuldt og glat ud.

Derfor skal du vælge produkter uden parabener og sulfater

Selvom dit hår reagere i starten, så skal det ikke tage modet fra dig. De gode produkter fjerne nemlig den hinde som er blevet lavet udover hvert enkelt hårstrå og viser standen af dit naturhår. Vælger du produkter uden sulfater og parabener vil du få en langtidssikret løsning for sundt og velplejet hår. Har du en korthårs frisure, så kan det være en nødvendighed at sætte det med produkter fra idhair. Dette er en hårserie som også er med naturlige ingredienser, men det er vigtigt at du husker at pleje dit hår, hvis du regelmæssigt sætter det op.