Et rent hjem er et sundt hjem – husk rengøringen

Vinteren er så småt på vej, og det betyder at mange mennesker begynder at bruge flere og flere timer indenfor. Ikke nok med at mange i forvejen arbejder indendørs, så kan det blive til rigtig mange timer indenfor når man også tilbringer fritiden inde i sit hjem. Husk selvfølgelig at få nok motion og frisk luft, men sørg også for et godt indeklima både derhjemme og på arbejdspladsen. Det er godt for sundheden når man opholder sig i rum med god luft, og hvor der er rent og pænt.

Sørg også for rengøring på arbejdspladsen

Du kender sikkert til hvor stor en forskel det kan gøre at arbejde i et rent lokale. Er du lærer eller har du en anden slags arbejdsplads hvor du er meget indenfor? Så kender du sikkert til at arbejdsmoralen er bedst, når man møder op til pæne omgivelser. Det er både sundest rent fysiologisk og mentalt at arbejde i rum som er gjort ordentligt rent, så indeklimaet er i top. Erhvervsrengøring kan koste mange penge, så find et firma som kan lave en rengøringsordning til dit firma til en god pris. Fx kan du finde billig erhvervsrengøring i Glostrup til diverse rengøringsopgaver.

Har du intet firma, men mangler du hjælp til rengøring i boligen? I så fald kan en rengøringsassistent også være alle pengene værd, da du får mere tid til de ting som er vigtige for dig.

Forbedr indeklimaet for din sundheds skyld

Der er mange måder at forbedre indeklimaet, og det kan både være rengøring, renovering og placering af planter i et rum som kan være med til at gøre et rum bedre. Indeklimaet handler både om at gøre et rum sundt for os mennesker at opholde os i, hvorfor det er vigtigt at sørge for at udluftningen og rengøringen er god. Det sunde rum kan også forbedres ved at gøre det visuelle indeklima bedre, og det handler meget om smag og behag. Synes du at din arbejdsplads kunne forbedre indeklimaet, så tag emnet op med dine kolleger. Det er vigtigt at det mentale og det fysiske helbred er i balance, og indeklimaet kan i høj grad påvirke begge aspekter hos os mennesker.