Giv dig selv den bedste velvære oplevelse med indfrarød varmelamper

I takt med teknologien udvikler sig, gør vores mulighed for at pleje os selv også. Infrarød Lysterapi er noget der gennem de seneste par år er blevet populært for alle der kan lide at gøre noget godt for sig selv. Du har sikkert hørt ordet “infrarød lys” før, og måske også “infrarød sauna”. Dog er det nok de færreste som har plads og/eller råd til en infrarød sauna i hjemmet – og det er her at infrarød varmelamper kommet ind i billedet.

 

Infrarød lys bringer mange fordele med sig, heriblandt at det hjælper kroppen med at hele og restituere, øger blodcirkulationen, frigør affaldsstoffer og styrker kroppens immunforsvar. Alt dette er med til at skabe de optimale rammer og forudsætninger for din krops velbefindende.

 

Hvorfor skal jeg bruge infrarød lys ?

Der er simpelthen ikke nogen grund til ikke at gøre det.  Det er din mulighed for at pleje dig selv i hjemlige omgivelser eller hvor det nu ellers passer dig. Indfrarød varmelamper fås i flere forskellige størrelser, sådan så du kan vælge netop den lampe der opfylder dine behov og ønsker. Man kan få små lamper der hvor lyset dækker et lille område, men man kan også få større lamper  som dækker et større område af kroppen og/eller ansigtet. Det er en velvære oplevelse, som du kan få gavn af om du er ung eller ældre, så der er ingen undskyldninger for ikke at komme i gang med red light therapy.

 

Infrarød varmelamper kan bruges hele året rundt, så du kan føle dig frisk og velplejet hver eneste dag uanset årstiden. Om vinteren kan du varme dig med det dejlige infrarød lys  mens du sidder indenfor og slapper fuldstændig af. Omvendt kan du om sommeren nyde det gode vejr og starte dagen med en lille lys session så du kan stråle hele dagen ligesom solen udenfor.

 

Hvilken maskine skal jeg vælge ?

Hvilken maskine du ønsker at vælge, er helt op til dig selv. Som nævnt tidligere er det en god ide at tage højde for hvor stort et område du ønsker infrarød lyset skal dække under behandlingen. Det kan være du kun ønsker lyset i ansigtet, og her ville man så for eksempel vælge en lampe af mindre størrelse. Hvis du ønsker hele eller det meste af kroppen skal dækkes, så kan du med fordel købe en stor lampe. Man kan blandt andet købe nogle forskellige størrelser af infrarød lamper hos Billig-Fitness.dk. Infrarød lamper fås også med forskellig lysstyrke, så du helt selv kan vælge styrken på din behandling – så bliver det næsten ikke bedre.