Her er alternativet til håndklæder viklet om håret

Forkæl dig selv og dit hår med en lækker bambus hårturban. På linket finder du en billig og lækker bambus hårturban til håret – i både hvid og grå. En bambus hårturban er et godt alternativ til de almindelige håndklæder, fordi de er meget blødere og absorberer bedre. En bambus hårturban er også mindre end de normale håndklæder, fordi de er beregnet til hovedet, og er derfor lettere og mere behagelige at have på. Derudover har de en smart lukning, så håndklædet sidder fast og stabilt på dit hoved, hvilket giver dig mulighed for at lave mange andre ting, imens dit hår tørrer og passer sig selv.

Gode for miljøet

Bambus er et mere miljøvenligt materiale end bomuld. Det er der mange grunde til: blandt andet fordi, at bambus er biologisk nedbrydeligt, kan vokse uden skadelige hjælpemidler og meget mere. Derudover er det minimale bomuld, som er brugt i en bambus hårturban 100% økologisk, og det samme gør sig gældende for den anvendte bambus. Du kan altså benytte de lækre, bløde bambus håndklæder med god samvittighed.

Drop hårtørreren

En bambus hårturban er ikke kun et alternativ til håndklæder men også til en hårtørrer. De fleste har ikke tålmodighed eller tid til at vente på, at hele håret er tørt, og de tager derfor hårtørreren i brug. Problemet er, at en hårtørrer ikke er dit hårs bedste ven. Hvis du ofte tørrer dit hår med en hårtørrer, kan det godt gå hen og ødelægge håret på grund af varmen. Hårets værste fjende er nemlig varme, og for mange føntørringer af håret vil føre til slidt og knækket hår, som vil syne trist og livløst. Brug i stedet en bambus hårturban, som tørrer håret langt hurtigere end normale bambushåndklæder, og dermed er god til dig, der ikke gider at vente i lang tid på, at dit hår tørrer.

Håndklæder kan ødelægge dit hår

Mange investerer i dyre hårprodukter og regelmæssige besøg hos frisøren for at pleje deres hår. Men vidste du, at noget så simpelt som håndklæder faktisk kan være skadeligt for dit hår? Når dit hår er vådt, er det i det skrøbeligste stadie. Et normalt bomuldshåndklæde er meget groft og ikke særlig blødt, og derfor kan det være skadeligt for håret at blive sat op i et bomuldshåndklæde eller at blive gnubbet med et, hver gang du har været i bad. Men vi er jo nødt til at sætte vores hår op i et eller andet for at få det tørret og undgå sjaskvådt gulv, og det er derfor, at bambus hårturban er løsningen på det hele.