Hudplejeprodukter til babyer

Der findes et hav af hudplejeprodukter til babyer. Både i forskellige varianter og fra utallige producenter, og endda også i endnu flere mærker, hvor de fleste supermarkeder også har deres egne mærker efterhånden. Det kan derfor være en stor jungle at finde ud af hvilke hudplejeprodukter til babyer man skal bruge, og hvilke man ikke skal bruge.

Heldigvis er det muligt at få forskellige gratis baby startpakker hos forhandlere af babytøj og -udstyr, supermarkeder, apoteker og lignende.

Derfor kan det være en god ide at prøve de forskellige babystartpakker af, for at finde ud af hvad der er bedst til netop dit barn, og hvad der bare virker bedst for dig. Der kan være forskel på konsistent, lugt/duft og lignende. Selv lukkemekanismerne kan du have præferencer for, i forhold til hvad der er mest praktisk for jer. Derfor vil det være værd at prøve flere forskellige leverandører, i forhold til dine produkter. Nogle ting kan det faktisk være at du har fået så meget af, at du nærmest ikke når at få det brugt, pga. de mange gratis babypakker som du har fået.

Udover selve hudplejeprodukterne, så får du også mange andre lækre ting i mange af pakkerne. Det kan f.eks. være mad, legetøj, bleer, vådservietter og lignende. Ting som for mange kan være uundværlige i dagligdagen, når først man er blevet introduceret til dem.

Derfor vil vi anbefale at prøve flere forskellige af de gratis pakker du kan få, for at få et oplyst valg. I øvrigt kan jeg indskyde at selvom et mærke ble har været det perfekte match i en størrelse, så kan det være at baby kommer til at tisse igennem konstant, når der er skiftet en størrelse op. Børn er bare forskellige, og det er produkterne til dem også.

Vær oplyst om dine produkter

En endnu vigtigere ting, end blot at få nogle forskellige prøvepakker gratis, er at du er oplyst om hvad der er i (og ikke i) produkterne. Som forælder er det for mange alfa og omega at man kan være tryg ved at bruge de produkter som man har.

Heldigvis findes der forskellige standarder som skal overholdes, når produkter sælges i EU. Derudover findes der utallige mærkningsordninger, som kan hjælpe dig med at navigere. Den eneste hage ved de mange mærkningsordninger er, at man ikke altid ved hvad de betyder. Der findes formentlig også en del mærkningsordninger, som du tænker betyder et, men så viser sig at betyde noget helt andet.

Det kan derfor være en god ide at læse op på alle de fine mærker, så du er helt sikker på hvad de betyder, og hvordan de evt. testes.

Vil du gerne være endnu mere sikker på dine produkter, så kan det være en rigtig god ide at overveje et abonnement hos Forbrugerrådet TÆNK, som kan hjælpe dig med diverse guides som nybagt forældre, og til alle de andre aspekter i dit liv. Det handler ikke kun om hudplejeprodukter, men kan også være alt fra autostole, til vaskemaskiner og andre forbrugerartikler.

Det kan med andre ord hjælpe dig til at tage et endnu mere oplyst valg, så du kan føle dig sikker i dine mange valg du kommer til at tage som nybagt forælder.