Drømmer du om at arbejde med kroppen- og andre mennesker?

Kroppen er en fantastisk ting. Alle har vist oplevet på et tidspunkt i deres liv, at kroppen har gjort noget fuldstændig fantastisk eller vildt, som man ikke lige troede den kunne. Ville det ikke så være fedt at kunne få en dybere forståelse af kroppen, samt forstå hvad der sker, når man har stærke følelser i kroppen, som at blive ked af det eller blive rigtig vred? Alt dette kan du få en forståelse for, hvis du bliver kropsterapeut.

B:A:M Kropsterapi

B:A:M Kropsterapi er en måde hvorpå man kan arbejde med kroppen på en professionel og terapeutisk måde. Her vil du kunne på en dybere kontakt til din egen, og andres kroppe, og dermed vil du få en bedre forståelse for dig selv og andre.

Med kropsterapi vil du kombinere det mentale med det fysiske og psykiske. Du vil på den måde kunne få en stor indsigt i kroppen, og finde ud af hvordan kroppen afspejler sig i følelser og den mentale trivsel.

Hvad hjælper det med?

Hvis du gerne vil arbejde med kroppen og sjælen, er det at blive en kropsterapeut en fantastisk ting. Her vil du kunne hjælpe dig selv og andre. Hvis man har det dårligt, mentalt, vil det sætte sig i kroppen som spændinger og smerte. På den måde vil kroppen og ens mentale helbred altså hænge sammen. Så du kommer både til at arbejde med kroppen og det indre.

Du vil kunne hjælpe andre med at få deres liv i balance, så det psykiske og mentale ikke fylder alt for meget. B:A:M kropsterapi er ikke en massage, men mere en kombination af værktøjer, med inspiration fra fysioterapien, zoneterapien, psykologien og mange andre fagområder. Man vil også få en større forståelse for hvordan kroppen er koblet sammen med hjernen og nervesystemet.