Lige tænder giver højere velvære

Når vi smiler, så aktiverer vi hjernens produktion af lykkehormoner. Når vi ser glade ud, så føler vi os automatisk gladere – og på denne måde kan vi selv påvirke vores sindstilstand, har forskningen vist.

I sig selv er det jo en strålende egenskab, vi har her. Vi kan simpelthen snyde vores hjerne til at tro, at vi er glade, og dermed blive givet følelsen af reel glæde.

Et flot smil øger din selvtillid

Ikke alle kan lide at “smile med tænderne”. Er du genert eller usikker omkring dine tænder, så kan det føles ukomfortabelt og forkert at blotte bisserne og smile til verden. Dette er enormt ærgerligt, og for mange af os bliver det en direkte hæmmende faktor i sociale henseender.

Når vi er usikre, og derfor ikke er kan lide at smile, så påvirkes vores selvtillid negativt, og det samme gør vores humør. Vi føler os utilpasse og begrænsede, når vi ønsker at skjule noget af os selv. Dette bidrager til en trist sindstilstand og igen til yderligere nedsat selvtillid. Alt dette bliver hurtigt en ond spiral, der kan være svær at komme fri af.

Togskinnerne har tabt kampen til ny teknologi

Idag er et smukt smil og lige, hvide tænder heldigvis ikke et privilegium forbeholdt Hollywood stjernerne. Der findes alskens metoder og muligheder for at få det smil, du ønsker dig. Hvad end du ønsker en tandblegning, eller en tandretning, så er mulighederne mange.

Særligt indenfor retning af tænder, er der sket rigtig meget indenfor de senere år. I dag har man mulighed for at få tandretning med en usynlig bøjle – du kan altså få lige tænder uden at skulle udstyres med en metalbøjle, og uden at skulle gennemgå den relativt smertefulde process, det kan være. Se før og efter invisalign for at få et indblik i processen.

Stort smil og højt velvære

At smile har mange fordele. Vi ser yngre ud, når vi smiler, vi virker mere elskelige, vi bliver gladere, vi opleves mere imødekommende, og vi udstråler selvtillid, når vi smiler. Alle disse udtryk imiteres af vores hjerne, og vi bliver belønnet med en sindstilstand der passer til det, vi udstråler.

Flotte tænder giver lyst til at smile. Et stort smil giver bedre humør og højere selvtillid. Vi kan altså hurtigt konkludere, at lige tænder, og et smil, du er glad for, er direkte medvirkende til højere velvære.

Der er rigtig meget viden på området, og der er rigtig mange muligheder og variationer for at få det smil, der styrker netop dit velvære.

Så smil dig frem i livet – selvtillid og velvære er heldigvis tilgængeligt for alle.