Sådan bruger du et Ab Wheel

Er du også blevet helt vildt med at træne og udøve fitness, ja så er du langt fra alene. Danskerne træner som aldrig før, og der har aldrig været så mange forskellige fitnesscentre og idrætsmuligheder som nu. Om du er til Crossfit, kickboxning, step eller måske bare almindelig vægt træning, ja så er der med garanti noget for dig i dit lokale fitnesscenter eller idrætscenter. Mange er dog også begyndt at træne hjemmefra, da Corona lockdown, jo gjorde det umuligt for os at møde op i vores lokale fitnesscentre. Træner du hjemme, og har du de rigtige remedier til at kunne udføre en god og givende træning? Hvis du er interesseret i en form for træningsudstyr der er god for mavemusklerne og kan udføres nærmest alle steder, ja så læs med her.

Har du hørt om et Ab Wheel?

Hvis du er fast gæst i fitnesscentret, ja så kender du nok til et Ab Wheel. Men hvis du er ny på området, eller ikke har lavet så meget fri træning, ja så kan et Ab Wheel, være noget helt nyt for dig. Et Ab Wheel kan lettest beskrives, som et mindre hjul, med håndtag på begge sider. Du bruger hjulet, som ny, ved at sætte dig på knæ, tage et håndtag i hver side, og dernæst rulle dig ud i strækt tilstand ved hjælp af hjulet og dine mavemuskler. Du skal hernæst rulle tilbage i bøjet tilstand igen. Dette er en eminent måde, at ramme helt op til 20 muskelgrupper på en gang. Men mest afgørende er det, at når du bruger hjulet, så spænder du op i maven og retter ryggen, således du får den bedste positur og det bedste resultat.

Find det rette Ab Wheel til dig

Ved at have et Ab Wheel derhjemme, har du altså altid muligheden for at træne, komme i bedre form, og ramme en stor gruppe muskler på en gang. Men før du køber et Ab Wheel, så skal du vide, at der findes et hav af forskellige Ab Wheels, og derfor er det vigtigt at du køber et Ab Wheel der passer perfekt til dig. Her skal man altså både kigge på hjulstørrelsen, om der skal være et eller to hjul, hvilken slags håndtag du foretrækker og meget mere. Læs om alle fordelene ved et AB Wheel, ved at klikke på linket her, således du er fuldt ud orienteret om, hvordan et Ab Wheel kan hjælpe dig, og hvilke gode resultater et Ab Wheel kan levere.