Sådan sparer du nemmest penge på personlig pleje i 2022

En god hudpleje er lige så essentielt som fysisk aktivitet eller en god nats søvn for dig. Det er en super god idé at have en god hudplejerutine, men det kan også være en dyr fornøjelse. For produkter til hudpleje er ikke altid til den billige side, og det kan være en kostbar fornøjelse, når du skal købe nye produkter til personlig pleje. Vi har heldigvis en løsning til dig – i denne artikel deler vi nemlig ud af vores bedste tips til at spare penge på produkter indenfor personlig pleje. Det er tre tips, der gør dine chancer for at spare penge og handle til laveste pris så gode så muligt. Vi forklarer blandt andet, hvorfor du skal lave om på dine shopping-mønstre, viser dig hvordan du nemmest finder en Nicehair rabatkode eller rabatter til lignende sider, og til sidst, hvorfor det er vigtigt at være medlem af kundeklubber og modtage nyhedsbreve, hvis man gerne vil forbedre sine chancer for at spare penge online. Læs med og bliv klogere på, hvordan du nemmest spare flere penge på personlig pleje i 2022.

Vent på tilbudskampagner eller højtider med at købe

Hvis du er blandt dem, der bare køber nyt, når du har lyst eller brug for det, så går du sandsynligvis glip af en masse rabatter og gode tilbud. Du bør i stedet omlægge dine indkøbsvaner, så du timer dine shopping-ture til butikkerne kører tilbudskampagner og udsalg. Det kan for eksempel være i forbindelse med deres fødselsdag eller ved særlige højtider som påsken, julen eller i forbindelse med Black Friday. Køb stort ind, når de produkter du bruger mest til personlig pleje, er på tilbud, og slip for at skulle betale fuld pris for dem, når du løber tør. Hvis du timer dine indkøb til tidspunktet, hvor produkterne kommer på tilbud, kan du med stor sandsynlighed spare en hel del penge.

Installér rabatkodeværktøjer eller cashback-programmer, der sparer dig penge

Et andet tip er at installere et værktøj, der automatisk tjekker om der findes aktive rabatkoder til den side du handler på. Et eksempel på det, er Rabatta, der har over 100.000 brugere i Danmark, og har rabatkoder til over 1.000 danske webshops. Rabatkodeværktøjet, der både findes som app eller eller browserudvidelse er ganske gratis og kan hentes, hvor du normalt henter apps og udvidelser. Det er gratis og super nemt at bruge. Gå blot ind på din foretrukne webshop for personlig pleje – og når du skal til at betale, så viser Rabatta sig oppe i højre hjørne, hvis værktøjet har fundet relevante rabatkoder, du bør teste.

Skriv dig op til nyhedsbreve og få eksklusive tilbud

Sidste, men ikke mindst lige så vigtige tip er at skrive sig op til nyhedsbreve og melde sig ind i kundeklubberne på de webshops man handler mest på. På den måde er du den første, der får nye og eksklusive tilbud, så du kan spare penge på de produkter, der indgår i din rutine for personlig pleje.