Sådan vælger du det rigtige wellnessophold

Der er en grund til, at wellnessophold for par er så populære. At tilbringe tid sammen i et roligere, sundere miljø kan få begge ægtefæller (eller begge personer i et kærestepar) til at føle sig forfrisket og forbundet igen. Uanset om du ønsker at løse specifikke helbredsproblemer eller bare ønsker at tilbringe mere tid sammen, kan et wellnessophold være den perfekte løsning.

Par nyder ofte et wellnessophold på et hotel eller resort, hvor de kan slappe af og restituere sammen. Mange af fordelene ved et wellnessophold for par inkluderer forbedret kommunikation, større intimitet og nedsat stresshormon.

Hvilket ophold passer til jer?

Hvis du leder efter en flugt fra hverdagens stress og jag, så overvej et wellnessophold med din udkårne eller din bedste veninde. Disse ture kan give et forfriskende temposkift fra hverdagens stress og jag, samt masser af muligheder for at slappe af og forynge både krop og sind.

Der er mange faktorer at overveje, når du vælger et wellnessophold, herunder typen af hotel eller sted, og faciliteter, der tilbydes, beliggenheden, prisen og samfundets livsstil, hvis i tager til udlandet.

Nogle wellnessophold tilbyder mere end blot spa-behandlinger; de har også fitnesscentre, pools og vandrestier. Andre resorts fokuserer udelukkende på spabehandlinger, som nok er det mest kendte og det som de fleste tænker først, når de hører ordet wellnessophold.

Mange vælger et wellnessophold, fordi de gerne vil slappe af og blive forkælet. Andre vil måske træne og slappe af på samme tid.

Fordele ved et wellnessophold for par

Listen med fordele ved at tage på et wellnessophold som par, er lang. Derfor kommer vi her ind på nogle af de ting som vi først og fremmest tænker, og det som måske kan være afgørende i dine overvejelser i forhold til om du skal invitere kæresten på wellnessophold.

Nogle af fordelene er således:

  • Der er oftest mange muligheder for jer som par
  • Genopret forbindelsen – eller holde den vedlige
  • Reducer dagligdagens stress og få klaret tankerne
  • Øg intimiteten i forholdet
  • Få nye måder at at nyde hinanden selskab
  • Bliv frisk og udhvilet

Typer af wellnessophold

Nogle par vil opleve at wellness forbliver gavnligt for det overordnede velvære, mens andre bruger dem som et middel til at genoprette forbindelsen og genoplive deres forhold. Uanset årsagen findes der en række forskellige typer wellnessophold, der kan rumme par.

Nogle muligheder inkluderer parophold, yoga- og meditationsophold og spa-behandlinger. Alt efter jeres energiniveau, kan ophold med fysiske aktiviteter såsom vandreture, cykling, kajaksejlads og lignende også være en god måde at skabe ro i sindet på. Det kan evt. også kombineres sammen med spa-behandlingerne, og det kan således måske være nemmere for begge parter i forholdet, at synes om det.

Mulighederne er nærmest uendelige, når først hjernen (og hjertet) lægges lidt i blød, og opholdet skal arrangeres. Inden du bestiller opholdet, kan det derfor være en god ide at overveje hvilke interesser I hver især har, og så bestille med det in mente. God tur!