Sidder du også mere ned under corona?

 

Mange mennesker har et stillesiddende job. Et job, hvor man sidder ned foran skærmen det meste af dagen. Førhen blev denne stillesiddende arbejdsdag oftest afbrudt af turen ud til kaffemaskinen eller frokostpausen, men grundet corona og det at mange mennesker nu arbejder hjemmefra, har vi ikke længere naturlige afbræk fra vores arbejdsstillinger.

 

Dette kan have store helbredsmæssige, konsekvenser for kroppen og det er derfor vigtigt at man tænker aktivt over ens arbejdsstilling, har den helt rigtige kontorstol til ens krop og at man husker at få bevæget sig i løbet af en lang arbejdsdag.

 

Helbredsmæssige konsekvenser ved at sidde for meget ned 

 

  • Dit kredsløb bliver svækket. Det bliver sværere at få ilt og næring ud til cellerne og at transportere affaldsstoffer tilbage til hjerte og lunger.
  • Din appetitregulering kommer i ubalance når du sidder stille. Ofte indtager du flere kalorier, end du forbrænder ved stillesiddende arbejde.
  • Øget fedt, specielt omkring de indre organer, påvirker hormonniveauet i kroppen. Det øger risikoen for stigende inflammations tal i kroppen, hvilket på sigt kan resultere i kræft og andre sygdomme.
  • Inaktive muskler forbrænder mindre, så dit sukker- og fedtstofskifte forringes, og du bliver mindre insulinfølsom.
  • Blodets sukkerniveau stiger. Et studie viser, at dit blodsukker er 24 pct. højere, hvis du ikke bevæger dig i flere timer i træk.

 

Din kontorstol skal give dig fri bevægelighed 

 

Når du står og skal vælge den helt perfekte kontorstol, kan det være svært at overskue det store udvalg af funktioner, design og materialer. Er du på udkig efter en kontorstol der yder ekstra støtte til din ryg og lænd? Se denne nye model, Ergo-Body kontorstol.

 

Vores ergo-body kontorstol er den bedste kontorstol til ryg og lænd. Med en kombination af forskellige justeringsmuligheder på både hovedstøtten, armlænet, siddehøjden, sædedybden og ryggen, har du muligheden for at få en kontorstol der passer perfekt til din krops behov. Med et moderne og tidsløst design, er dette også en kontorstol du kan have i mange år.