Ærlig tandretning – din guide til tandretning

Vi har skrevet en god og ærlig artikel om tandretning. Du tænker måske – hvad er tandretning. Så her kommer link til en god og ærlig guide som vi har skrevet til dig der leder efter tandretning.

 

Men inden vi starter, kan vi lige bruge nogle ord til at beskrive – hvad er tandretning? Og ikke mindst hvad er definitionen på tandretning ? De enormt dygtige tandlæger, vi samarbejder med hos All About Smiles, kan hjælpe med at rette præcis din tandstilling og give dig et smukt og harmonisk smil. Usynlige bøjler er specielt velegnede til at rette tætsiddende tænder – alt efter din mund, kæbe og dine ønsker og behov.

 

Tandretning kan defineres rimeligt enkelt som processen med at justere og flytte tænder til den rigtige position. Dette gøres  i henhold til en persons bid ved hjælp af ekstern kraft og tryk over tid. Har du enten skæve eller meget uheldigt placerede tænder, kan de heldigvis justeres med tandbøjler. Det er ikke bare bare kosmetisk eller for dit udseendes skyld – men først og fremmest for din munds sundhed og velvære.

 

All About Smiles kommer ind i billedet her. Derfor har vi har etableret en platform, hvor vi rådgiver danskerne, og hjælper med at finde den rette tandklinik, som passer til præci danskernes  deres behov og ønsker. På allaboutsmile.dk kan danskerne læse alt om tandregulering og herunder selvfølgelig alt om den usynlige tandbøjle fra ClearCorrect. Vores endemål er at være førende på markedet i forhold til at formidle informationer og hjælpe patienter navigere i en verden fyldt med forskellige tandklinikker og tandregulringsformer. Vi vil gerne skabe et sted, hvor alle patienterne kan føle sig trygge og velkomne. Derfor har vi hos All About Smiles også etableret en patientrådgivning, hvor patienterne kan stille alle de spørgsmål, som de brænder inde med.

 

At få rettet dine tænder er vigtigt, ikke kun for at du ser godt ud og føler dig godt tilpas, men også for at du nyder en god tandsundhed og undgår helbredsproblemer og komplikationer på grund af skæve tænder nu eller i fremtiden.

 

Der er helt utroligt mange fordele ved at have pæne, sunde og smukke lige tænder. Rengøring mellem skæve tænder kan være svært hvis ikke umuligt og resultere i huller i tænderne samt en række tandkødssygdomme fra paradentose til løse tænder.

 

Lige pæne tænder forbedrer dit tandkødets sundhed og er med til at skab et stærkt forsvar mod paradentose og andre sygdomme.De hjælper dig med at tygge din ma, hvilket også er utroligt vigtigt for en god fordøjelse. Og ikke midst er de med til at forbedre dit ansigtets udseende ved at løfte munden op, så huden ser fastere, smukkere og ikke mindst yngre ud.

 

Læs den ærlige guide her