De 3 sundeste cocktails på fad

Måske lyder det ikke som et decideret sundt valg at drikke cocktails. Det er det heller ikke. Derfor går vi også efter de sundeste, og de er derfor ikke ligefrem sundhedsfremmende, men hvis du endelig skal nyde cocktails på fad, så kan de her være nogle rigtigt gode alternativer til de gængse cocktails.

Hvis vi skal nævne nogle af de bedste cocktails på fad, er det uden tvivl:

  • Mojito
  • Bramble
  • Gin Hass

Det skyldes i bund og grund, at disse cocktails er fulde af vitaminer fra de frugter og krydderurter, som de er blandet med. Hvis du foretrækker dine cocktails med alkohol, så er disse klart en af de store ”syndere” i din drink. Hvis du kan veksle med nogle alkoholfrie versioner i ny og næ, så vil det i den grad være at foretrække for dit velvære. Men hvis du virkelig nyder en cocktail med alkohol, så skal du selvfølgelig også give dig selv lov til at nyde en af disse.

 

De mange fordele ved en Mojito

Selv om en Mojito kan være fuld af sukker og alkohol, så har cocktailen stadig mange gode tin gat byde på, når det kommer til dit velvære. En Mojito er nemlig fuld af mynte og lime, som begge dele byder på vigtige vitaminer.

Så længe du husker de gode ingredienser i en Mojito, så kan du også være sikker på, at du rent faktisk får nogle gode ting ud af den.  Hvis du vil gøre den endnu sundere, så kan du eventuelt undgå sodavand med sukker, og derfor vælge nogle light versioner. Det vil i den grad hjælpe på sundheden af din cocktail.

 

Gin Hass og de sunde frugter

Hvis der skal smæk på vitaminer fra frugter, så kan Gin Hass være et oplagt valg. Den er nemlig spækket med mango, der byder på mange af de næringsstoffer, der er enormt gode for dig.

Desværre er det ikke ren mango, man blander en Gin Hass med. Det er mangosirup. Så der er selvfølgelig også mange andre ingredienser i, end lige den tropiske frugt. Det kan være en god idé at gå efter en økologisk mangosirup, da den i det mindste ikke er fyldt med E-Numre, som du formentlig ønsker at undgå. Det gør du bedst ved at tage de lidt grønnere valg, hvilke netop kan være de økologiske produkter.

 

Sådan gør du cocktail på fad sunde

Det kan godt lyde som et skørt projekt at ville gøre sine cocktail på fad sunde. For hvis vi skal være helt ærlige, så kan det aldrig gå under kategorien ”sundt” at drikke alkohol og meget sukkerholdige drikkevarer. Ikke desto mindre kan man sagtens gøre et forsøg på at gøre dem bare en smule mindre usunde for kroppen.

Det er nemmest at gøre dette med sukkerfri sodavand og saft, masser af krydderurter og et minimum af alkohol. Det kan lyde som en kedelig løsning, men det kan sagtens være en fantastisk smagsoplevelse!