Eksamensangst?

Kæmper du med eksamensangst eller bare angst generelt? Så kan hypnose hjælpe dig til at overkomme din angst.

Eksamensangst og angst for at tale i forsamlinger opstår, når du skal præstere noget, der skal bedømmes af andre. Men det er ikke det samme som at være lidt nervøs før en præstation.

Det kan være en fordel for dig at have lidt sommerfugle i maven. For den normale nervøsitet gør dig skarp og hurtig, så du kan præstere dit bedste. Men ægte angst gør dig ikke bedre til at gå til eksamen eller holde tale i forsamlinger. Desværre.

Angsten kan ødelægge din præstation og endnu værre: Angsten kan virke selvforstærkende og forplante sig til andre situationer, hvor du skal præstere.

Jeg har erfaret gennem mine klienter, at præstationsangst ofte er meget opslidende. Selvtilliden får et knæk, hvis du ikke får de resultater, du ved, du fortjener. Derfor følger der tit stor skuffelse med eksamensangsten.

Du skal overveje behandling af eksamensangst eller angst for at tale i forsamlinger, hvis du er meget bekymret ved udsigten til at blive bedømt. Det sikrer dig, at du præsterer dit allerbedste og du føler dig godt tilpas når du står foran tavlerne.

Få den rette hjælp mod præsentationsangst

Som uddannet hypnose- og psykoterapeut, har jeg de værktøjer som kan hjælpe dig videre og ud af din præsentationsangst. Vi starter med en snak, hvor du kan visualiserer de situationer hvor din angst bliver en hæmsko for dig, og ændrer billederne til noget mere positivt.

At sætte ord på dine følelser og netop visualisering, er nogle stærke værktøjer som elite atleter bruger jævnligt, netop fordi det giver resultater. Det vil det også gøre for dig! Mange gange behøves der kun 1- 3 sessioner hos mig før du har styr på din eksamens- eller præsentationsangst. Det er yderst effektivt.

Kun i ekstreme tilfælde vil jeg bruge hypnose som et værktøj mod eksamensangst. Det gør lidt det samme som visualiseringer gør. Du omprogrammere din hjerne til at se dig selv på en anden måde og situationerne du står i. Det kan tage lidt tid for en utrænet hjerne at reagerer på nye input og idéer, men det kommer altid.

Dermed lærer du også hvordan du selv kan ændre på andre ting i dit liv, som du synes er trælse. Tal højt og se dem for dig og vælg hvordan du egentlig ønsker at tingene skal være for dig. Det kaldes også mikro-programmering, da du sådan set programmere dig selv ud af det negative og ind i glæden. Du bliver et stærkere og mere helt menneske og du kan klarer meget mere end du regner med.

Lider du af præsentationsangst, book en tid hos mig Anna Weiss i Aarhus og få det bedre i en fart.