Endelig kan du få bugt med uren hud på rekordtid

En kvindelig iværksætter var træt af døje med uren hud og fandt ikke det rette på markedet til at afhjælpe hendes problem, så hun tog udfordringen op og fremstillede en helt unik kombination.

Under navnet SanaNordic har hun skabt denne Face Cream der er 99,9% naturlig og 100% danskproduceret. Cremen er egnet til de fleste hudtyper som både dag- og natcreme. Cremen, og resten af serien, består af luksuriøs pleje med multifunktionelle bioaktive ingredienser.  Serien er silikonefri, vegansk og parabenfri.

Som den første på markedet, har hun brugt frysetørret cannabis juice pulver i cremen, og det mener hun, er den afgørende ingrediens i forhold til den gode virkning. Cannabis juice giver cellerne i huden nyt liv og næring. Den giver også en fantastisk forbedring af hudens tilstand uanset hudtype.

Det er de 5 ingredienser der gør denne ansigtscreme til noget helt særligt.

 

  1. Cannabis Juice Pulver

Trænger hurtigt ind i hudens dybere lag og tilfører stærke antioxidanter der fornyer cellerne, balancerer pH, og virker samtidig som en naturlig anti-aging da cannabis juice indeholder en af de kraftigste antioxidanter på planeten, nemlig CBD-A. Derudover indeholder cannabis juice vitamin E, B3 og B6.

 

  1. Rav ekstrakt

Rav indeholder succinic acid, som er en syre der virker som en stærk antioxidant der nedbryder døde hudceller og stimulerer dannelsen af nye. Rav kan være med til at lindre flere hudlidelser herunder også rødme, eksem, rosacea, irriteret og tør hud. Rav er særligt aktiv på hudens overflade.

 

  1. Green Caviar

Green Caviar er en grøn alge der kaldes for kaviar på grund af dens form der er ligesom kaviar. Green Caviar eller grøn alge er kendt for dens mineralrige indhold og meget fugtgivende antioxidanter. Det er særdeles godt at få sin fugt fra denne kilde da den ikke tilstopper porerne og lader huden ånde og stråle.

 

  1. Hampefrøolie

Hampefrøolie indeholder vitamin E og omega fedtsyrer der beskytter hudbarrieren meget effektivt og er med til at give huden en strålende glød. Hampefrøolie giver enormt meget fugt til huden uden at tilstoppe den.

 

  1. Æble ekstrakt

Æble ekstrakt er tilføjet for de sunde syrer det indeholder som er med til at få alle de øvrige ingredienser til at trænge lidt dybere ind i hudens lag.

Den virker ikke kun mod uren hud men er også egnet til de med sart hud. Takket være de komplekse antioxidanter og syrer kan den også reducere fine linjer, plamager, og mindske rødme i huden.

Ved første anvendelse kan huden reagere mildt ved at blive rød eller prikke lidt idet de ovenstående ingredienser er meget aktive på hudens overflade. Eventuel rødme vil aftage efter nogle minutter. Påfør cremen efter anvendelse af ansigtsrens og evt. serum for bedste effekt.