Fordelene ved Blue Light-filterbriller til skærmtid

Vi er en generation, der konstant er klistret til vores skærme. Uanset om vi arbejder på en bærbar computer, scroller gennem vores telefoner eller ser tv, ser det ud til, at vi ikke kan gå fem minutter uden at se på en slags skærm. Og fordi vores livsstil har ændret sig, har vores behov også ændret sig. For at bevare vores syn kan f.eks. blåt lys-filterbriller hjælpe med at reducere øjenbelastning og træthed. Lad os se nærmere på, hvordan filterglas med blåt lys virker og de fordele, de tilbyder.

Hvordan virker briller med blåt lys?

Blå lys briller virker ved at blokere en del af det blå lys, der kommer fra skærme. Dette blå lys er det, der forårsager anstrengte øjne og træthed. Ved at filtrere det fra kan du reducere disse symptomer. 

 

Der er to forskellige typer af blåt lys briller: dem med en gul nuance og dem uden. Glassene med en gul nuance blokerer mere blåt lys end de andre. De kan dog også få din skærm til at se gullig ud. Brillerne uden nuance blokerer ikke så meget blåt lys, men de ændrer ikke farven på din skærm. 

Fordelene ved briller med blåt lys 

Der er flere fordele ved briller med blåt lys, herunder: 

Reduceret øjenbelastning:

Hvis du bruger meget tid på at stirre på skærme, ved du, hvor trætte dine øjne kan føles sidst på dagen. Filterglas med blåt lys kan hjælpe med at reducere denne øjenbelastning, så du kan føle dig mere komfortabel sidst på dagen. 

Forbedret søvn:

Fordi briller med blåt lys hjælper med at reducere øjentræthed, kan de også hjælpe dig med at sove bedre om natten. Når du har dem på i løbet af dagen, vil dine øjne være mindre trætte, når det er tid til at gå i seng. Som et resultat vil du være i stand til at falde i søvn lettere og sove mere roligt hele natten. 

Reduceret hovedpine:

Hvis du ofte får hovedpine af at stirre på skærme hele dagen, kan briller med blåt lys muligvis hjælpe. Ved at reducere øjenbelastningen kan de også hjælpe med at reducere hovedpine. 

 

Hvis du bruger meget tid på at kigge på skærme, vil du på denne side finde passende modeller af briller, der kan hjælpe dig med at føle dig mere komfortabel og forbedre din søvnkvalitet om natten. Selvom de ikke helt vil eliminere alle de negative virkninger af skærmtid, kan de helt sikkert hjælpe med at reducere dem. Så hvis du leder efter en måde at gøre din skærmtid mere tålelig på, så prøv briller med blåt lys!