Guide til at vælge den rigtige bilvask – Forskellige vaske giver forskellige resultater

Mange mennesker kender kun til 2 forskellige typer af bilvask. Den ene foregår hos en professionel med vand og sæbe, mens at den anden foregår i en vaskehal. For nylig er der trådt en ny teknologi til. Den går ud på det samme som de 2 første hvor man bruger vand til at rense biler, men den bruges også på en anden måde. Det gør den, fordi at man benytter sig af damprens. Damprens er en metode hvor man aktivt benytter vandet på en anderledes måde. Det gøres med damp. Dampen dannes ved at man danner tryk over vandet, og på denne måde skabes der damp, som kan benyttes i ens bilvask. Det betyder altså for det første at man kan spare penge på ens bilvask, men også at man får en mere fyldig bilvask, hvor at man rammer flere arealer på bilen.

 

 

Det er altså en smartere måde, som man kan gøre brug af når man skal have vasket sin bil.

 

Kan man selv benytte sig af damprens metoden derhjemme?

 

Der er ingen tvivl om at det også er vigtigt at kunne vaske sin bil derhjemme.

 

Bilvask derhjemme – Hvad skal man være opmærksom på?

Det er nemlig ikke altid nødvendigt at tage forbi en bilvask eksperts virksomhed, som man kan benytte sig af, fordi det er meget dyrt i længden hvis man pålægger ansvaret om en ren bil til en virksomhed.

 

Dog så skal det nævnes at man ikke kan gøre brug af damprens metoden herhjemme. årsagen til dette er at man ikke kan gøre brug af damprens, fordi at det er en dyre metode,

som kun giver mening med teknologiens udvikling under dyre og store anlægsaktiver hos virksomheder.

 

Der findes i dag forskellige damprens maskiner, såsom strygejern med damprens, men teknologien er stadig endnu ikke noget som man kan gøre brug af inden for bilvask.

 

Når man ikke kan benytte sig af damprens metoden, så skal man være opmærksom på at man rammer alle overflader på bilen, når man skal vaske en udvendig vask. Det er nemlig rigtig nemt at glemme at vaske de forskellige overflader

 

Hvad er de typiske fejl man laver når man vasker sin bil derhjemme?

Forskellige overflader dannes når man fx. får en ridse på bilen. Her kan det være man glemmer at vaske inden i revnen, eller uden på revnen. Årsagen til dette er at den har en anden overflade, og det er derfor noget man bør være opmærksom på, ellers så kan et stryg med kluden ikke fange den anden overflade en gang imellem. Bor man i Århus, så kan man i stedet for at gøre det selv også gøre brug af en lokal forhandler, som tilbyder bilvask i Århus.