Mangler du en god tandlæge på Østerbro?

At finde en god tandlæge er ikke altid nemt. Selvom der er masser af praksises rundt om i hver by. Nogle er alt for dyre og dem som har en rimelig pris for opgaverne er ofte booket helt op.

 

Det er ikke nemt at skifte eller finde en god tandlæge. Ligger der flere i din by som du ikke kender kan du prøve at gå på www.sundhed.dk/borger/behandling-og-rettigheder/tandlaege/tandlaegepriser/ sammenligne priser på forskellige behandlinger. Hvis altså alle tandlæger i din by og omegn har indsendt data til sundhedsstyrelsen. En anden måde at finde ud af om en tandlæge klinik er god er trustpilot, den score skal du dog tage med et stort gran salt, da mange virksomheder får fjernet dårlig omtale. Du kan også bare spørge venner og familie om hvor de går til tandlæge.

 

Bor du på Østerbro i København har du flere muligheder for at komme til tandlæge eller finde dig en ny. Østerbro tandlægeCenter udfører selv mange forskellige behandlinger og de har akut tider hver dag. Kan du kun komme til tandlægen i weekenden er Østerbro tandlægeCenter et godt valg, da de har åbent om lørdagen.

 

Østerbro TandlægeCenter i København

Hos os kan du få ordnet alt fra alm. tjek til ny krone eller kirurgi. Placeret på Hans Knudsens Plads 2, kbh Ø ligger vi centralt og der er gode offentlige transport muligheder og parkering. Der er handicapindgang og nem adgang for gangbesværede.

 

Priserne hos Østerbro tandlægeCenter er ikke overvældende høje i forhold til andre tandlæge klinikker. De ligger på et jævnt jysk niveau.

 

Er du et ungt menneske som skal have lavet togskinner – eller rettere tandregulering med støtte fra Københavns kommune, kan du få det lavet hos os. Så skal du ikke vente så længe på det, og du får hurtigere et flot smil igen. Kontakt os for at høre mere og booke en tid.

 

Mange forskellige tandlæge behandlinger

Om du er voksen eller barn, tager vi os godt af dig. Mange danskere lider af tandlæge angst, som vi gør alt for at få bugt med, på en god måde.

 

Vores primære fokusområder er,

  1. at give dig god rådgivning, så du er klædt på til at træffe beslutninger om større indgreb.
  2. Kort eller ingen ventetid på at få ordnet dit probelem.
  3. Du får altid den samme tandlæge, så du kan føle dig tryk ved behandlingerne.
  4. Vi bestræber os på at du får en god oplevelse hver gang du besøger os.

På vores hjemmeside kan du se alle de behandlinger vi tilbyder. Booke en tid eller ringe til os og få en tid. Kontakt os også hvis du er i tvivl om en behandling fås hos os og hvad prisen ligger på. Vi hjælper altid gerne.