Inspiration til welnessferie i Italien

Inspiration til welnessferie i Italien

Kan du også mærke, at ferien er ved at gå på hæld? Trænger du noget at se frem til? Har du måske endelig ferie i sigte og har brug for ideer? Lige meget hvad, så kan du her læse om en ideel måde at slappe af på; nemlig wellness ved Gardasøen. Men det er ikke bare wellness ved Italiens største sø, nemlig Gardasøen. Søen er et populært turistmål, men det er ikke uden grund, for området har masser af byde på! Søen er placeret i det nordlige Italien mellem de kendte byer Milano og Venedig. Selve søen er badevenlig, og den omgives af en masse forskellige løbe- og cykleruter.

 

Hvorfor så vælge Italien?

Der er flere gode grunde til at vælge Italien som destination. Det første og indlysende argument er klimaet. Hvis du alligevel skal på tur, hvorfor så ikke tage til et land, hvor klimaet plejer og varmer din hud, når du går rundt udenfor? Det kan godt synes uoverskueligt at skulle rejse helt til Italien for et welnessophold, men Norditalien er ikke mere en et par timer i flyveren.

 

Samtidig kan du nemt finde billige flybilletter, hvis bare du er villig til at rejse udenfor skolernes sommerferie. Er du mere til kør-selv-ferien, bør du huske på, at man kan gøre turen til Gardasøen til en oplevelse – det behøver ikke være én lang og sur strækning. Der er mange flotte stops at gøre i bil på vej til Italien, så det handler bare om at opsøge det samt gøre sit forarbejde tilstrækkeligt.

 

Wellness

Som nævnt findes der mange aktivitetsmuligheder ved Gardasøen, og af den grund er det oplagt at tage i wellness eller spa efter en lang dag med f.eks. vandreture i lokalområdet. Herfor vil anbefales to steder, hvor der findes særligt gode forhold for spa og welness.

 

Fornella Camping & Wellness Family Resort

Er et resort, der blev indviet i 2019. Resortets tilstand fremgår herfor som ny, og der findes faciliteter til enhver smag. De har et tyrkisk bad, en finsk sauna samt en biosauna med store vinduer som tilvejebringer en smuk udsigt over Gardasøen. Envidere findes forskellige slags brusere, et karbad,  et træningscenter samt et stort afslapningsområde.

 

La Rocca Camping Village

Harmonia Wellness, SPA & Beauty er et helt nyt og kæmpe stort wellnesscenter. Der er dedikeret plads til faciliteter som saunaer af forskellig slags, tyrkisk bad samt kromoterapi. Ydermere findes et trænings- og afslapningsområde.

 

Mange mennesker forbinder Gardasøen med charterferie eller bilferie i telt. Og det er naturligvis også en mulighed.

 

Men Gardasøen er også så meget mere. Blandt andet en dejlig wellness-oplevelse, som du har fået et indblik i i denne artikel. Så det er bare med at komme af sted, hvis du gerne vil forkæle dig selv lidt.