Leder du efter en dygtig tandlæge i Horsens?

I Horsens kan tandlægen og klinikassistenterne hos Klink for tandsundhed ApS vurdere din mundsundhed, diagnosticere årsagen til dit problem og tilbyde dig passende råd og behandling. Klinikken bruger forskellige typer værktøj såsom håndinstrumenter, boremaskiner, poleremaskiner og røntgenbilleder til at behandle din mund. De kan også levere forebyggende tandlægeydelser, såsom at rense dine tænder, for at bevare sunde tænder og tandkød.

Tandlæge eller tandkirurg

Tandlægen er en læge, der har specialiseret sig i behandling af mund og kæber. Han eller hun er den person, der giver dig grundlæggende tandpleje, herunder udfyldning af huller, rensning af tænder og udtrækning af forfaldne tænder. Omvendt kan en kvalificeret tandkirurg også være tandlæge. En tandkirurg er en uddannet professionel tandlæge, der yder behandling til patienter med tandproblemer. Tandkirurger er mere bekymrede over sundheden for tænder, tandkød og omgivende væv.

Tjekke for forfald eller tandkødssygdomme

Klinik for tandsundhed ApS vil kunne tjekke for forfald eller tandkødssygdomme, der kan have forårsaget dit problem. Prisen for et tandlægebesøg afhænger af, hvilken type behandling der er behov for. Afhængigt af om din tandpine var forårsaget af tand- eller ikke-tand-årsager, kan tandlægen give dig nogle simple smertestillende midler og hjælpe dig videre mod løsning af problemet.

Huller i tænderne

Den absolut vigtigste behandling er en hulrumsfyldning i tænderne. Det kan oftest gøres på et enkelt besøg. Men det kan være nødvendigt at lave gentagne besøg, hvis tandproblemet er markant. Prisen afhænger af kariesområdet, herunder hvor dybt kariesangrebet er, og graden af ubehag. For eksempel kan du få en fyldning til et lille hulrum eller en krone til et mere omfattende forfald. Derefter kan der foretages en tandscreening. Hvis dette er tilfældet, sender vi dine røntgenbilleder til den relevante specialist. Har du brug for en krone eller anden større behandling, såsom en tandkødstransplantation, henviser vi dig til en tandlæge, som kan hjælpe dig med din situation.

Kviksølv og amalgam i tænderne

Kviksølv- og amalgamfyldninger bruges begge til at fylde hulrum. Kviksølvfyldninger er dog blevet fjernet fra markedet på grund af helbredsproblemer. Klinik for tandsundhed ApS tilbyder kviksølvfri fyldninger, som er sikrere og billigere end traditionelle fyldninger. Har du spørgsmål til kviksølv eller amalgamfyldninger, så kontakt Klinik for tandsundhed ApS på telefon 7561 2777.

Tandbehandlinger ved mundskader

En skade i munden kan kræve øjeblikkelig behandling. I nogle tilfælde er tilstanden meget smertefuld og kan spredes til andre dele af din krop. Vi kan behandle mindre skader, såsom knækkede tænder, men alvorlige skader kræver indlæggelse. Har du brug for lægehjælp, så ring omgående 112.

Tag et kig på klinikken hjemmeside: klinikfortandsundhed.dk.