Massagestol 1

Massage er brugt af mange som behandlingsmiddel for bestemte typer smerte. Flere fysioterapeuter benytter massage til at behandle deres klienter. Det skyldes, at massage er med til at øge blodcirkulationen og er med til at få musklerne til at slappe af, da spændinger løsnes. Det er altså både smertelindrende og hjælper mod spændinger. Men det kan også mindske hævelser og andre skader i musklerne. Men massage er ikke kun et middel til smertebehandling. Flere og flere mennesker tager til massageklinikker for oplevelsens skyld, men i høj grad også for velværen alene. I en travl hverdag, hvor mange timer bruges ved computeren, og der konstant er noget at give sig til, kan en time på massagebriksen gøre en enorm forskel for menneskers livskvalitet.

 

Din egen lille massageklinik

Udfordringen ved at bestille massagetider hos en etableret klinik er, at du skal planlægge det, så det passer med resten af kalenderen. Og så er det jo ikke altid en billig fornøjelse. Selvom det er afslappende, når man først ligger der, er det et programpunkt i et tætpakket skema i hverdagen, og nydelsen går om muligt en smule af det. Det bliver i stedet endnu en pligt, som først og kun giver pote, når man ligger på briksen.

Men med en massagestol derhjemme kan man få oplevelsen af det samme velvære, lige når man har tid. Dertil er det også en engangsudgift, som, hvis man køber en massagestol i en høj nok kvalitet, vil holde i lang tid. Du kan altså få oplevelsen af at have din egen lille massageklinik, hvor du kan trække stikket, når du vil, og nyde en halv eller en hel times massage indenfor hjemmets egne fire vægge. Følelsen af at have et frirum, hvor du ikke engang skal forholde dig til en massør, er om muligt endnu bedre, end den du tidligere har betalt for.

 

Massagestol efter behov

Der er mange forskellige muligheder for massagestole i forskellige størrelser. Afhængig af økonomi og behov kan man altså købe den massagestol, som passer bedst til en selv. Naboen kan måske prale af den helt store model i lænestolsformat. Men hvis du nyder fodmassage mere end helkropsmassage, bør du købe netop den, som passer til dit behov. Købet af en massagestol er en beslutning om køb af selvforkælelse. Det er altså dit ønske alene, som skal afgøre, hvilken model du vil eje.

At købe sig selv til et frirum er ikke unormalt i dag, og er heller ikke på nogen måde forkert. Nogle bruger motion eller lækkerier fra den nærmeste bager. Andre læser en bog eller går i biografen. Det fysiske velvære man oplever i en massagestol, kan være med til at forbedre den generelle trivsel og det mentale overskud. Det er der absolut ingen grund til at have dårlig samvittighed over. Det bør i stedet værdsættes.