Motivér dig selv med før- og efterbilleder

Motivér dig selv med før- og efterbilleder

Selvforbedring afhænger i høj grad af din evne til at holde motivationen op. Dét gør sig gældende, uanset om du forsøger at tabe dig, optimere din huds fremtoning eller noget helt tredje. Og heldigvis er der en lang række ting, du kan gøre for at forstærke din motivation for at ændre dine vaner.

Sæt realistiske mål

Motivationens største fjende er de urealistiske mål. Hvis du for eksempel søger at tabe dig, går det ikke, at du regner med at kunne tabe dig 10 kilo på en uge. Lægger du en sådan plan, vil du fejle, og når du først har fejlet, er det rigtig svært at komme tilbage på det motiverede spor. Før du sætter dig dine mål, bør du bruge lidt tid på at researche, hvad der rent faktisk er realistisk. Orientér dig på nettet og husk, at langtidsholdbare fremskridt kræver tid og tålmodighed.

Læg en plan

Sideløbende med at du sætter dine mål, bør du lægge en plan for, hvordan du helt konkret har tænkt dig for eksempel at komme ned i vægt. Start med at lave en månedskalender, hvor du noterer, hvad du har tænkt dig at spise på hvilke dage, hvor ofte du vil hoppe i træningstøjet og hvornår du kan tage dig en såkaldt ’cheat day’. Cheat days ligger som regel en gang om ugen, og på cheat days kan du spise, hvad du vil, selvom du er på slankekur. Cheat days gør det nemmere for dig at holde fokus og motivation på ugens resterende dage.

Deltag i de online fora

Uanset hvilken type selvforbedring du har givet dig i kast med, findes der med garanti andre, som på nuværende tidspunkt gennemgår det samme som dig. Når du føler, at motivationen er ved at være tyndslidt, kan du derfor med fordel gå på nettet og finde frem til fora, der er dedikeret til din form for proces.

Bestil dine før- og efterbilleder hos Fremkaldelse af Billeder

For at minde dig selv om, at du rent faktisk gør fremskridt, kan det også være en glimrende idé at gøre brug af før- og efterbilleder. Måske føler du ikke rigtigt, at der sker noget, men hvis du hænger et billede op af din hud, din krop eller andet, som det så ud, da du påbegyndte processen, vil du tydeligt kunne se en udvikling. Og heldigvis findes der stadig mange bureauer, som specialiserer sig i at fremkalde billeder.