Nyd en virgin Gin Hass for bedre velvære

Danmark har altid været kendt for at nyde godt af alkohol og ikke at holde sig tilbage, når først flaskerne kom på bordet. Ikke desto mindre er der en spirende bevægelse, hvor alkoholen i større og større grad bliver valgt fra på grund af sundhed og velvære.

Der skal bestemt heller ikke være tvivl om, at en cocktail som Gin Hass smager mindst lige så godt som en Gin Hass med alkohol. Det handler blot om at lave den korrekt og med de rette ingredienser. Så kan du være sikker på, at du får dig en lækker cocktail, helt uden at det betyder store mængder af gin. Køb mangosirup der er lavet til cocktailen, så får du den absolut bedste smag. Det kan i den grad betale sig at handle korrekt ind til en cocktail uden alkohol, hvis man ønsker at få mest muligt smag ud af den.

Men hvordan laver du så en virgin Gin Hass, og er der andre gode mocktails at kaste sig ud i? Alt det giver vi dig svaret på lige her. Forhåbentlig kan det være perfekt inspiration til dig, der ønsker at opnå større velvære gennem alkoholfrie alternativer til de festlige aftener.

 

Sådan laver du en virgin Gin Hass med mangosirup

Mange holder sig fra at lave lækre alkoholfrie cocktails, fordi de er besværlige at lave. Når først der er brug for en shaker, diverse garnitures og specialvare, så er der ikke noget at sige til, at man kan få lyst til at gå uden om en opskrift.

Men en alkoholfri Gin Hass er nok noget af det nemmeste, du kan kaste dig ud i. Her er der hverken brug for besværligt udstyr eller ingredienser. Faktisk er det eneste du skal bruge dette:

  • Gin Hass® Mango Sirup
  • Lemon sodavand
  • Friske limes

Det hele skal blot blandes i dit glas med isterninger, og så har du en lækker alkoholfri Gin Hass, der er god for både humøret og velværet. Ser det ikke ret let ud? For det er det bestemt! Denne opskrift kan langt de fleste være med på, da den hverken kræver den helt store kunnen inden for bartenderkunstskaben eller for indkøbslisten.

 

Hvilke cocktails er ellers gode for velværet?

Hvis det skal være godt for dit velvære, så bør du uden tvivl stile efter cocktails uden alkohol og alt for meget sukker. Det kan være oplagt at lave dine cocktails med sukkerfri sodavand, danskvand eller sukkererstatning. Det hele kan komme til at lyde en smule kedeligt, men når ingredienserne først er mixet og du har pyntet din cocktail med garniture, så vil du slet ikke tænke over det.

Så du kan lave stort set alle cocktails til mere sunde alternativer. Du kan også i de fleste tilfælde finde en god opskrift, der kan hjælpe dig lidt på vej.