Overvejer du at investere dine penge i Kryptovaluta

Har du længe fulgt med i kryptovaluta og dens udvikling verden over, men endnu ikke fået investeret nogle af dine penge heri, så er det måske værd at overveje nu.

Kryptovalutaernes værdi

Kryptovalutaer går for at være ikke fysiske penge, men et betalingsmiddel som bl.a. kan bruges over nettet. Nogle handelssteder tilbyder også kundefordele oveni som rabatter. Hvilket selvfølgelig gør det attraktivt at handle med kryptovaluta.

Kan du handle i forretninger med kryptovaluta

Flere og flere forretninger har taget godt imod kryptovalutaen, dog er det mest forretninger, hvor handlen foregår via internettet. Nogle få fysiske forretninger ligeledes. Fordelen med at handle med kryptovalutaer er at du kan handle anonymt, hvilket du ikke kan gøre via en ordinær bank. Især har kryptovalutaer som Bitcoin, Etherum og Dai sikret dette, hvilket mange handlende bifalder, da mange handlende er imod overvågning og kontrol af deres penge og herunder forbrug.

Kryptovalutaer foregår som andre investeringer

Investering i kryptovalutaer foregår som andre investeringer. De kan stige og falde i værdi. Dog er kryptovalutaer digitale penge og krypterede bevægelser, som sikrer anonymitet.

Hvilken kryptovaluta skal man vælge at investerer i

Det er nok en smagssag, men Bitcoin var den første kryptovaluta på markedet. Den har folk verden over taget godt imod og kan også handles med verden over. Flere er siden kommet til, så en god ide er at sætte sig godt ind i emnet inden du vælger, hvilken kryptovaluta der bedst tjener dig, når du Investerer i kryptovaluta.

Kan jeg sælge min kryptovaluta

Som alle andre værdipapirer kan du sælge din formue afhængigt af interessen og markedets kurs. Investeringer kan være en udmærket ide til at øge sin formue. Dog bør man vide, at værdien at kryptovalutaer ikke er fastsat og garanteret af en centralbank som Nationalbanken. Dvs. at f.eks. Bitcoin kun har en reel værdi, hvis folk finder valutaen som værdi. Der er dog også kryptovalutaer kaldet Stablecoins som er mere stabile og som ligger godt i værdi som den danske krone og amerikanske dollar.

Markant stigning i værdi

Bitcoin er en af de kryptovalutaer som er steget markant i kursværdi. Det gør selvfølgelig, at ens kryptovaluta formue kan stige hurtigt og heraf blive meget værdifuld. Markedet kan dog også hurtigt vende, hvilket også er set på andre handelsmarkeder. Men det er nok en generel smagssag, hvad folk har nerver til. Men generelt investerer folk for at øge sin formue. For nogle sker det mere stabilt og for andre meget hurtigt, dog de også kan lide tab på nogle af deres investeringer.

E-handelstjenesten Paypal

E-handelstjenesten Paypal har som virksomhed indført muligheden for at betale med kryptovaluta. Og da e-handel er populært blandt handlende, har det også øget interessen for handel med kryptovalutaer. Paypal sikrer ligeledes tilbagebetaling af dine penge, hvis din handel ikke lever op til din forventning eller du af forskellige grunde ikke skulle modtage dit købte produkt. Der kan dog være et mindre gebyr Paypal modregner, for at tilbyde sine kunder denne tjeneste.