Pas på dig selv og din krop

Din krop er det vigtigste du har. Derfor er det vigtigt, at du passer på den, og kun giver den det bedste. Lad være med at fylde den med unødvendige kemikalier og skån den også for hårdt fysisk arbejde – så holder den længere. Med et blødgøringsanlæg tager du et miljøbevidst valg hvor du passer på dig selv og din krop.

Brug blødt vand i dit hjem

Et blødgøringsanlæg går ind og fjerner kalken i dit vand så det blødgøres. Blødt vand giver blødere hud og hår. Når du vasker dig i blødt vand, behøver du ikke at bruge lige så meget sæbe. Du kan dermed skåne din hud og dit hår for unødvendige kemikalier, sæber og andre hudprodukter. Det er både godt for vores alle sammen’s miljø og for dig selv. Du kan undgå en masse forskellige cremer, sæber, hårdkure m.m. som du bruger dyre domme på at få købt ind og en masse tid på at smøre på.

Spar din krop for hårdt arbejde

Udover at du sparer din krop for en masse kemikalier sparer du den også for en masse hårdt rengøringsarbejde. At fjerne kalken i vandet gør nemlig, at der ikke sætter sig kalk på fliser, armaturer, wc’et, husapparater m.m. som der i hverdagen bruges tid og energi på at rengøre.

Du sparer altså ikke bare din krop for kemikalier, men også for hårdt rengøringsarbejde, som i den grad slider på din krop. Derudover sparer du penge på at købe diverse rengøringsmidler. Faktisk mener man at du om året alene i rengøringsmidler kan spare 500 kr.

Derudover kan du spare penge på sæbe og skyllemiddel samt på alle de hår og hud produkter du ikke længere behøver når du går i bad. Du skåner dermed også miljøet for en masse kemikalier der normalt løber ud i afløbet. Det er altså en miljøvenlig besparelse der om året kan give dig mulighed for at forkæle din krop på anden vis. Fx med en gang massage, neglebehandling eller måske en ekstra tur til frisøren.

Få et blødgøringsanlæg

Hos Aqua Danmark kan du bestille et blødgøringsanlæg som passer til dig og dine behov. Der findes også mange andre fordele ved et blødgøringsanlæg som du kan få gavn af. Blandet andet passer du bedre på dine rør, dine hårdhvidevarer, husapparater osv. Du kan læse mere om blødgøringsanlæg på Aqua Danmarks hjemmeside om et kalkfrit hjem