Ta’ på weekendtur og bliv forkælet med wellness

Uanset om du ønsker at invitere din veninde, kæreste, mor, far, søster, bror, nabo eller en helt anden med, er det altid et oplagt og ikke mindst genialt valg at tage på weekendtur – og endnu bedre er at tage på weekendtur, hvor det hele handler om forkælelse. Her er en wellness weekendtur et godt valg! På den måde kommer man for alvor ned i gear og formår at koble af fra den hektiske og travle hverdag, som de fleste af os lever i.

 

Forslag til wellnessoplevelser

Der er flere forskellige måder at realisere en wellnesstur på. Det kan både være i Danmark eller udenfor de danske grænser. Det handler om at finde ud af, hvad man har lyst til, hvordan ens behov bedst muligt dækkes og hvilke budget man har til rådighed. Man skal altid huske på, at det allervigtigste er at være sammen, koble af og forsvinde en anelse ud af hverdagen, der ofte kan minde en smule om leverpostej og opvask.

 

  • Széchenyi-badet i Budapest er et genialt valg. Priserne i Ungarn er ganske billig, hvorfor det er muligt både at leve og bo billigt i den ungarske hovedstad. Man kan, så vidt jeg er orienteret, ikke bo i Széchenyi-badet, men der er masser af lækre, billige hoteller i nærheden.  Széchenyi-badet er SÅ lækkert, luksus præget og anderledes sammenlignet med andre wellnessoplevelser, man tidligere har gjort sig. Her er rig mulighed for at nyde samværet, koble af og få slappet godt og grundigt af.
  • Ystad saltsjöbad som er beliggende i Sverige er også et oplagt alternativ, når vi taler om wellness. En tur til Ystad er den utimative forkælelsesting. Det gode er også, at det er ganske nemt at komme dertil. Blot et stenkast fra hovedstaden, København og den danske grænse. Har man ikke bil, kan man heldigvis komme dertil ved hjælp af tog. Et oplagt valg hvis man vil forkæle eller overraske kæresten, veninde, moren eller søsteren.
  • Hotel Vejlefjord er et af de bedste bud i Danmark, hvis du spørger mig. Jeg har dog endnu til gode at besøge netop dette sted. Men jeg har flittigt set billeder på både Instagram og Google, hvor jeg har forelsket mig fuldstændigt i det.

 

Et godt tip herfra er desuden, at du kan finde en lang række fine spa- og wellnesshoteller på Tripadvisor. Her er også hoteller og ophold i forskellige prisklasser. Ellers kan man med fordel altid undersøge de forskellige deals, hvor man kan spare penge.