Sådan får du protein som veganer

Den veganske livsstil er blevet populær blandt den nye generation og derved er markedet også blevet større. Om det er fordi at folk tænker mere på klimaet og dyrene eller om de tænker på deres eget helbred – det er underordnet, fordi sandheden er at det er blevet populært at være veganer.

 

Den største udfordring som veganer er at få nok af de forskellige vitaminer og enzymer – vitaminer og enzymer, som man ofte finder i animalske produkter. Der findes dog et hav af kosttilskud, som er supplementer til den veganske livsstil. Trods det store udvalg af kosttilskud, så kan det være svært at finde fitnesstilskud. Forskellen på kost- og fitnesstilskud er ikke stor, men hvis man tager sin træning seriøs, så kan det være svært at finde supplementer, som indeholder præcis det man søger til sin træning. Derfor vil du i denne artikel kunne finde 3 eksempler på mærker, som forhandler et fantastisk udvalg af vegansk proteinpulver.

 

Sunwarrior

Sunwarrior er et af de førende mærker indenfor plantebaseret protein. Deres mål er at give forbrugerne det bedste udvalg af vegansk proteinpulver og supplementer. Sunwarrior er blandt andet kendt for deres Warrior Blend – som er vegansk proteinpulver, som indeholder ærteprotein, hempprotein og gojibær protein. Warrior Blend fås i 5 forskellige smagsvarianter: Natural, Vanilla, Chocolate, Mocha og Berry.

 

Uanset hvilket produkt du finder hos Sunwarrior, så får du en garanti for at det er:

  • Fantastisk til pre- og post-workout
  • Indeholder jern
  • Sojafri, mælkefri og glutenfri
  • Intet tilsat sukker
  • GMO-fri

 

Vivo Life

Vivo Life er et tilsvarende velkendt mærke når det kommer til veganske alternativer til fitnesstilskud. Vivo Life er 100% vegansk og her går de ekstra meget op i at det ikke kun er indholdet, som er bæredygtigt, men også deres emballage. Alt deres emballage er nedbrydelig – hvilket mange af deres kunder er glade for, da det styrker deres rolle som producent af bæredygtige tilskud.

 

Deres bæredygtighed er ikke slut ved emballagen – da hvis du køber fra Vivo Life så får du:

  • Ved hvert salg – så planter de et træ
  • Karbon Neutral levering
  • Økologisk og vegansk certificeret virksomhed

 

Det er helt uden at snakke om deres lækre fitnesstilskud. Deres Vivo Life – Perform er meget populær og her får du et hav af smagsvarianter: Raw Cacao, Madegascan Vanilla, Banana & Cinnamon, Strawberry & Vanilla, Acai & Blueberry, Salted Maca Caramel, Gingerbread.

 

The Protein Works

Endnu et anerkendt mærke indenfor vegansk fitnesstilskud. The Protein Works arbejder hele tiden på at være originalt og nytænkende når det kommer til sportsernæring. De har et stort udvalg af veganske fitnesstilskud, som især er brugt af eliteatleter og elitehold. Derfor er The Protein Works et godt sted at finde seriøse supplementer til din træning.