Skil dig af med kolik hos din baby

Der er ingenting der er mere frustrerende, end når dit barn ikke trives. Kolik hos babyer er en af de mest hyppige problematikker som opstår for forældre og babyer i den først tid, som i den grad kan lede til frustration og absolut søvnløse nætter, forsaget af den ene eller den anden årsag. Kolik hos babyer er et begreb der dækker over maveonde hos babyer, der opstår dagligt eller næsten dagligt.

Der kan være flere årsager til problemet, men i alle tilfælde anbefales det at forsøge med en slyngevugge. Det har nemlig vist sig, at de bevægelser en slyngevugge kan give et barn, nedsætter eller forebygger tilfælde med kolik hos babyer. Børnene har lettere ved t falde til ro og dermed opnå en betydeligt bedre søvn, end det ville gøre sig gældende i en traditionel babyseng. Man kan eksempelvis også få gavn af en slyngevugge med motor fra Zleepii hvis der er et ønske om at bevægelserne af slyngevuggen ikke skal laves manuelt, men ved hjælp af motoren. Dermed opstår der konstante bevægelser, der hjælper barnet med at falde til ro.

Hvad er en slyngevugge?

En slyngevugge er i princippet blot et stykke stof der er samlet, hvori der ligger en madras passende til små børn. Slyngevuggen har dermed en omsluttende effekt og giver rolige bevægelser ved hjælp af den fjeder som stoffet er spændt op på. Det menes at give barnet en fornemmelse som er sammenlignelig med de bevægelser som der har været i mors mave. En slyngevugge kan være manuel, med en fjeder, der enten reagerer på barnets egne bevægelser, eller som kan igangsættes ved hjælp af håndkraft. Yderligere er der mulighed for at påsætte en motor på fjederen der foretager rolige gyngende bevægelser, der er konstant, så barnet hele tiden har en gyngende soveplads, der kan føre til den tilstrækkelige ro.

En slyngevugge kan give både voksne og børn mere ro

Det er ikke unormalt at der, om ikke andet i perioder, kan opstå situationer hvor det er svært at få barnet til at falde til ro. Det er uanset om der her er tale om kolik hos babyer, tigerspring eller andre udfordringer for barnet. Derfor er slyngevuggen også blevet et populært stykke udstyr af have, når man får en lille ny. Den kan hænge på en dørkarm eller i loftet og dermed kan den nemt og praktisk medbringes overalt. Søvnen er altafgørende for et barns trivsel og mange producenter tillader at give søvngaranti ved køb af en slyngevugge, netop fordi, at det er så effektiv en måde at få barnet til at falde hurtigt til ro og dermed også i søvn. Det er en fordel for både forældre og de små børn eller babyer. Her gives der mulighed for et enkelt, stilrent og praktisk redskab, som kan mindske de mange nætter med en vuggende baby i armene, men i stedet give en forlænget søvn, for både store og små.