Sundhed giver god balance.

I alle de år man lever, er det vigtigt at pleje og passe på sin hud. Den bliver ikke yngre med tiden, da den både bliver rynket, falmet og hængt, hvis man ikke holder sin krop ved lige. Det er yderst vigtigt, at man udover at gå i bad, også smøre sin hud med en god creme eller andre lotionprodukter, som giver fugt, liv og velvære til huden. Ved at give den de nødvendige og mættende enzymer, hvor de rigtige ingredienser er en stor del af produktet, giver man huden rig mulighed for, både at ånde og føle sig godt tilpas. En huds vigtigste gøremål er at fremstå blød, smidig og nænsom. En hud har det bedst, når den er i balance og i et godt flow. Generelt er der mange i dagens Danmark, der slet ikke kan undvære at påføre creme, lotion eller andre produkter, da huden virker trist. En hud uden nogen form for creme tilført, vil efterlade en meget tør effekt, og det giver ikke ro til kroppen. Den vil fremstå rug og kedelig, hvilket ikke er behageligt på nogen måde. Det er bestemt ikke det, man forbinder med velvære og sundhed for huden, tvært imod.

Generelt når man snakker sundhed, er det ikke kun produkter der kan trylle, men en sund kost og god portion motion, er noget kroppen kan lide. Det er dog individuelt, hvad man mener ens krop har behov for, og ligeledes er det meget forskelligt, hvor mange penge man agter at bruge på det. Nogle er vilde med at bruge en masse produkter, og dermed også en del penge. Det samme gør sig ligeledes gældende når vi snakker træningsudstyr, da de dyre vaner er ofte forbundet med økonomi. Det kommer dog ikke fra dag til dag, men over længere tid, så hvis man har et ønske om meget hurtig effekt, så skal der sættes andre midler i brug. Nogle derimod ser gerne at bruge så lidt penge som muligt. Om du ønsker det ene eller andet, så er vi forskellige mennesker, og har vidt forskellige behov. Så hvis noget virker godt for dig, så er det ikke ensbetydende med, at det gælder for din nabo. Man må blot huske på, at der findes mange tips til, hvordan man både kan holde sin hud og sin krop sund, ren og i form. Man kan fristes til at sige det er en ren Win-Win effekt, når der både er sundhed indeni og udenpå. Taler man om kost og motion, så handler det om at skabe en fin balance i hverdagen, hvor det sunde og fornuftige alternativ bringes i spil, uden det tager overhånd. Som hovedregel er det et godt tip, blot bruge den sunde fornuft, når det handler om sundhed og pleje af kroppen. Vi ved jo alle sammen, hvad der er sundt at indtage og ligeledes det modsatte. Man ved også at det er dejligt for huden, når den tilføres en god ansigtscreme, og efterlades blød og smidig.

 

Hvorfor ikke støtte et dansk firma?

Firmaet Lykkegaard er en dansk ejet familie virksomhed, der med sin erfaringer har fået en virksomhed stablet på benene, og har i samarbejde udviklet LYKKEGAARD hudpleje. Produkterne som både er til mænd og damer, giver en afslappende og nærende effekt og efterlader huden fantastisk blød, smidig og imødekommende. LYKKEGAARD har produceret nogle lækre produkter, der i allerhøjeste grad, henvender sig til alle der ønsker at passe godt på sin hud. Det er altid givende at gå efter produkter der værd at gå efter, så hvorfor ikke tage imod det med kyshånd og dermed bidrager man til at passe bedre på hudens naturlige yde og indre. De er lanceret i massevis, og der er alt fra håndcreme – håndsæbe. Det veganske produkt anvender ingen kunstige farvestoffer, men tilfører blot huden det ekstra touch. Pas på dig selv og smil, for du skal holde hele livet.