Suppler din hudpleje med massage

Huden er kroppens største organ, og derfor giver det også mening, at man prøver at gøre sit for at gøre det så godt, som man kan. Der er mange forskellige ting, du kan gøre for din hud, som den ville være glad for. Det kan være, at du allerede er god til at rense den? Så er det jo super! Men har du overvejet, om der er andre former for behandlinger, som du kan supplere din hudpleje med? Det kunne f.eks. være med massage. Læs mere om dette i denne artikel.

 

Få affaldsstofferne ud af musklerne med massage

Det kan f.eks. være, at du gerne vil have affaldsstofferne ud af dine muskler, og så kan massage være det perfekte supplement til din hudpleje. Når man arbejder med blodomløbet, så kan man ved friktion nemlig være med til at frigive nogle af de affaldsstoffer, der med tiden kan have bygget sig op.

 

Hvor kan jeg få massage henne?

Du kan få massage ved Zency i Helsingør, hvor det også er muligt at vælge mellem flere forskellige typer af massage. Du kan f.eks. få en oliemassage, hvor lækre olier bliver smurt på din hud. Det dufter godt, og det gør din hud dejlig blød. Det er måske lige det rette? Du kan gå ind og booke en tid allerede i dag. Du kan også tage hen til Zency med muskelsmerter, hvis du f.eks. dyrker meget sport, er gravid, eller af andre grunde har ondt.

 

Det kan være godt for blodomløbet

Har du tænkt over, at der på mange cremer er instruktioner i, hvordan man skal massere cremen ind i huden med bestemte bevægelser? Det er fordi, at det er godt for huden, når man sætter gang i blodomløbet. Det kan nemlig være med til at gøre, at huden begynder at producere mere kollagen, som ellers er det, man begynder at producere mindre og mindre af, efter man har ramt de 25 år. Derfor kan man sagtens bruge massage som en del af ens hudpleje.

 

Gør det for dit velvære

Det er også vigtigt, at man passer godt på sig selv, hvis man er interesseret i at have en smuk hud. Ens hud kan nemlig nemt reagere på, at man er stresset eller presset. Derfor kan en massage være med til at give dig den afslapning, som din hud faktisk også har brug for. Skal du ind og booke en massagetid allerede i dag?