Få rettet dine tænder med usynlig bøjle

Vidste du, at du har mulighed for at få rettet tænder med en usynlig bøjle, så du ikke behøver at gå på kompromis med dit udseende?

Vi kender allesammen til de traditionelle “togskinner”, som er en metalbøjle, der fastgøres tænderne og dermed rykker tænder “på plads”. Mange kan ikke lide udseendet af denne type bøjle, på grund af det meget metalliske udseende, og fordi bøjlen fylder meget i munden.

De fleste, som ønsker at få rettet deres tænder ønsker en behandling, der er mindst muligt invasiv, og som ikke er synlig på en måde, så man bliver nødt til at gå på kompromis med sit udseende. Sådan en bøjle får du med en Invisalign behandling.

 

Få invisalign uden at gå på kompromis med dit udseende

Når man har skæve tænder, så kan man som voksen opleve både sundhedsmæssige, men også kosmetiske gener. Mange ønsker ikke at vise tænderne, hvorfor de fleste voksne med skæve tænder også gerne tøver med at smile med tænderne.

Det kan være til stor gene at have skæve tænder som voksen – også fordi det er svært at rense tænderne ordentligt, og mange oplever også bidfunktionelle problemer, som kan forårsage hovedpine eller lignende.

Tandregulering med invisalign er en mindre invasiv behandlingsform end de traditionelle togskinner, fordi denne type af bøjle er gennemsigtig. Den kan derfor ikke umiddelbart ses med det blotte øje, at du har fået en usynlig bøjle på tænderne med Invisalign behandling.

Denne type bøjle vil derfor ikke ændre noget ved dit udseende i den periode, hvor du bærer bøjlen.

 

Sådan foregår en Invisalign behandling

Behandlingen med Invisalign er ikke så invasiv, som alternativet – de famøse togskinner.

En behandling varer typisk 3-18 måneder afhængig af, hvor skæve tænder du har. Du starter med en forundersøgelse, hvor du vil få lavet et aftryk af dine tænder. Der bliver også taget billeder af dit ansigt, samt et panorama røntgenbillede. Alt dette bliver sendt til Invisalign i USA, som vil producere den række af usynlige bøjler, som skal sætte dine tænder på plads henover en periode på de antal måneder, som der skal til for at sætte dine tænder på plads.

Skinnerne skal du skifte hver uge, således der sker en lille, men betydningsfuld, ændring for hver uge, der går. Derudover skal du til kontrol én gang månedligt, så der bliver holdt øje med, at alt går som det skal.

 

Få Invisalign behandling i Vejle

Hos Tandlægerne i Centrum – en billig tandlæge i Vejle har du mulighed for at få lavet tandregulering med Invisalign.

Behandlingen er designet til dig, som gerne vil have rettet dine skæve tænder, men ikke vil gå på kompromis med dit udseende. Skinnerne er derudover næsten smertefri, så du faktisk heller ikke selv lægger mærke til, at du har bøjlen på.

Hvis du ønsker at optimere dit udseende endnu mere, så kan du med fordel kombinere Invisalign behandlingen med en tandblegning, der gør dine nye – helt lige – tænder helt hvide.