Tandregulering til store og små

Selvom mange har det indtryk, at tandregulering oftest er noget som børn og unge får foretaget hos skoletandlægen, så kan voksne også sagtens få udført tandregulering, hvis de ønsker det. Hos 1Smile laver de professionel tandregulering til både børn og voksne, og så bliver du tilmed fri for den trælse fastsiddende bøjle, bedre kendt som togskinner, hvis du vælger en tandregulering fra 1Smile.

 

1Smile bruger nemlig ikke de klassiske togskinner men derimod usynligne aligners, som du selv skal tage af og på i løbet af dagen. Aligners gør ikke ondt at gå med, fordi de er speciallavede til netop dine tænder. Og fordi de er fuldstændige usynlige, så vil ingen kunne se, at du er i gang med at få dine tænder reguleret. Du kan altså roligt og ubemærket have dine aligners på overalt – både på jobbet og i fritiden.

 

Tandregulering på rekordtid

 

Der findes selvfølgelig eksempler på, at nogle skal have bøjle på i flere år, før deres tænder ser ud som ønsket. Hos 1Smile er dette dog ikke tilfældet. Med de smarte nye aligners vil tandregulering, både for børn og voksne, som oftest kun taget omkring 6 til 12 måneder. Det går altså lynhurtigt, og i mellemtiden kan du nyde dit liv, helt som du plejer.

 

En af de største fordele ved aligners, i forhold til fastsiddende bøjle, er, at dine aligners kan tages ud, når du spiser eller drikker. Dermed skal du altså ikke være bekymret for, at hårde eller klistrede madvarer sætter sig fast i din bøjle og måske tilmed kommer til at ødelægge noget af bøjlen. Med aligners kan du leve dit liv, præcis som du vil!

 

Familievenlige priser

 

Er I flere i familien, der ønsker at få jeres tænder reguleret, så er 1Smile helt sikkert det rigtige sted at gå hen. Hos 1Smile har de én fast pris for tandregulering, som altså inkluderer hele forløbet inklusiv alle aligners og så videre. Skulle du få brug for ekstra konsultationer eller aligners, er prisen selvfølgelig stadig den samme. Der er ingen ubehagelige ekstra regninger, og hele familien kan derfor med ro i maven begynde et tandreguleringsforløb hos 1Smile.

 

Tandregulering tæt på dig

 

Fordi 1Smile har et brændende ønske om at være tæt på alle deres kunder, har de nu åbnet klinikker i både København og Aarhus. Uanset hvor i landet du bor, vil du altså max have et par timers kørsel til din nærmeste 1Smile klinik. Bor du i Aarhus eller København vil der være tale om en hurtig smuttur. Dermed skal du altså ikke bekymre dig om store mængder transporttid, hvis du overvejer at få dine tænder reguleret hos 1Smile. Tandregulering skal være nemt og tilgængeligt for alle – både store og små!