Yoga uddannelse

Er du glad for yoga, og vil du gerne gå skridtet længere, ved at tage en international certificeret yoga-uddannelse? Med dit certifikat, må du undervise i yoga både herhjemme og i andre lande. Udover at blive dygtig til yoga, så lærer du også, hvordan du kan blive en god underviser for dine elever. Vælg den yogastil, som du bedst kan lide, og som du bedst kan se dig selv undervise i. Det vil gøre dig til en bedre underviser, når du underviser i din yndlings yogastil.

Hvor kan jeg tage en yogauddannelse?

For at opnå et certifikat til at undervise i yoga, skal uddannelsen som minimum være a 200 timers undervisningen. Der findes flere yogauddannelser herhjemme, men hvis du har tid og mulighed for det, så er det fantastisk at tage sin yoga uddannelse på Bali eller i et andet land, der kunne passe dig. Her kan al din fokus være rettet på yoga og afslapning i de smukke og rolige omgivelser. Tager du en uddannelse herhjemme, kan du vælge en, hvor undervisningen ligger ude for dine arbejdstider, hvis du ønsker at passe dit arbejde imens.

Vælg den rette uddannelse

Når du vælger din yogauddannelse, så er det en god idé at undersøge grundigt, hvad du reelt får for dine penge. Er er for eksempel skjulte gebyrer? Skal du betale ekstra for selve eksamen? Tager du uddannelsen i udlandet, så tjek også hvad der er med i prisen, for at få det bedste overblik. Er det inklusiv ophold og forplejning? Hvor mange timers undervisning får du? Kender du nogen, som har været på den givne uddannelse? Hvad er deres erfaring, og anbefalinger? Tjek også gerne anmeldelser på nettet, inden du beslutter dig. Vælg det uddannelsessted, som giver dig den bedste mavefornemmelse.

Bliv helt klar til at undervise elever i yoga

En intensiv yogauddannelse under et decideret yogaophold, er nok de fleste spirende yogalærerelevers drøm. Og det er fantastisk for dig, hvis du har mulighed for at rejse af sted på sådan et uddannelsesophold. Uanset hvor og hvordan du tager din yogauddannelse, så bliver du lært godt op til at undervise, korrigere og guide dine elever, så de får mest ud af at deltage på dine yogatimer. Tjek udbuddet af uddannelser, vælg den, der passer bedst til dig og få bestilt den i dag. Så er du snart klar til at tage din yoga til næste niveau.