3 tips til mere velvære og mindre stress i hverdagen

Har du lidt for stresset en hverdag? Og kunne du godt tænke dig at implementere lidt flere stunder, hvor du kun har fokus på dit eget velvære? Det kan vi godt forstå, og sådan skal det også være. Vi giver dig tre enkle og nemme tips til, hvordan du kommer ned i gear og plejer dig selv.

Vi har alt for travlt med alt det, vi skal nå. Så når du slet ikke at pleje dig selv? Det laver vi om på herunder.

Lyt til mindfulness en halv time om dagen

For mange af os har for højt et niveau af stresshormoner i kroppen. Det skal der gøres noget ved. En effektiv måde at gøre det på er ved at lytte til mindfulness. Bliver du grebet af den afslappende stemning, det giver, kan du også med fordel kombinere det med vejrtrækningsøvelser, så du bliver helt og aldeles afslappet i kroppen.

Giv dig selv hjemmebehandling mindst én gang om ugen

 

Ansigtsmasker, et karbad med æteriske olier og fodbad er blot nogle få eksempler på, hvordan du kan “treat yourself”. For afslapningen begynder allerede, når du gør klar til behandle dig selv derhjemme, fordi det er noget, du glæder dig til og hygger dig med. Det er utroligt afslappende at ligge med en ansigtsmaske på sofaen, eller sidde i lænestolen med en god bog og et varmt fodbad. Gør det gerne flere gange om ugen, da det får dig helt ned i tempo.

Få hjælp til din lange to do liste

Er der noget, der kan give anledning til stress, så er det alle de gøremål, vi sætter op for os selv i hverdagen. Er den ved at være så lang, at du ikke længere kan overskue den, kan det være en god ide at få hjælp udefra.

 

Det kan være fra en maler i Valby, hvis du trænger til ny maling på væggene i hele boligen eller en gartner, hvis du ikke kan overskue alle projekterne i haven. Det er alt sammen med til at sænke stressniveauet samt give dig mere tid til dig selv og velvære i hverdagen – som faktisk også bare kan være at læse en bog eller lytte til din favoritmusik i en time.