Vigtigheden i naturlige plejeprodukter

 

Det er efterhånden blevet en trend, at bruge naturlige plejeprodukter. Det er der en god grund til, da vi ikke kan vide hvad de kemiske tilsætningsstoffer indebærer og hvad bivirkningerne kan være. Man kan opleve fx hudirritationer og skel hvor kroppen faktisk prøver at sige ”nej tak” vha immunsystemet. Vi går mere og mere op i vores sundhed og velvære, og det må siges at være en fornuftig løsning i en verden proppet med kemiske stoffer, plastik og forurening.

Vi har opdaget nogle meget godt og 100% naturlige bæredygtige plejeprodukter hos Beeorganic.dk hvor man kan købe effektive shampoobarer, anti-aging cremer, pulvermasker og meget mere. Man er en smule skeptisk overfor nye produkter og man tænker om det er godt nok, når det er naturlige produkter. Resultatet var fantastisk. Shampoobaren af mærket Krijen skummer utrolig godt, renser i bund og har forskellige duft varianter.

Udover shampoobaren fik vi afprøvet den almindelige hudcreme, som også virker til at være meget god og effektiv. Næste gang vil vi prøve pulvermasken og de øvrige renseprodukter, men vi er sikre på at de lever op til vores forventninger.

EU standard

Produkterne fra Beeorganic bliver importeret fra udlandet udenfor EU, men man kan finde certifikat og godkendelser som er i EU standard. Der er fx garanti på bæredygtighed, 100% økologi og genbrug. Der har til tider været debat om hvornår noget er ’naturlig’ eller ’økologisk’. Det er dog ret simpelt og ligetil selvom der ikke er en decideret lovgivning på området. Hvis ingredienserne forekommer eller kan findes i naturen, så kan man kalde et produkt for naturligt, hvis der ikke er kemiske tilsætningsstoffer i. Ingen syntetiske eller laboratorie fremstillede ingredienser i de naturlige varer. Det er disse ingredienser, som kan være kræftfremkaldende.

Beeorganic sælger naturlige biprodukter og plejeprodukter. Hovedkonceptet er naturlighed og økologi. Det er kun lykkedes os at finde Krijen og Bee&You mærket hos online butikken Beeorganic.dk

Priserne er fair

Det er gode priser der udbydes. Man kan fx få de populære shampoobarer for 129 kr per styk, og cremeprodukterne for omkring 150 – 180 kr. Når man også ser på de gode anmeldelser af produkter og servicen, vil man gerne give det en chance. Man bliver ikke skuffet. Eneste minus er, at der kun er åbent for telefonhenvendelser mellem 10 og 12. De er dog hurtig til at besvare mails. Set fra en anden synsvinkel. Hvem vil ikke betale lidt ekstra for at bruge eller indtage et sundt alternativ? Vi har gjort det, og det er alle pengene værd.