Brug den rigtige creme

Der findes en masse forskellige former for glidecreme – det handler om at finde den rigtige. Glidecreme bruges både med sin partner, men også sammen med sit sexlegetøj. Alt efter hvad man skal, er der nogle forskellige glidecremer der er bedre end andre.

Lyder dette som noget du er nysgerrig på?  Brug den rigtige glidecreme og læs med i denne artikel for dette! Om ikke andet, kan man eventuelt altid læse meget mere om glidecreme på internettet, så du har den viden du har brug for inden du bruger penge på produktet. Start med at læse med her!

Hvilke slags glidecremer findes der?

Der findes overraskende mange forskellige slags glidecremer. Hver af dem til hvert sit formål. For at du kan finde den er opfylder dine kriterier, skal du blot ind og læse om de forskellige glidecremer og ud fra det, kan du finde den rigtige glidecreme til dig.

Der findes glidecremer med dufte, glidecremer med smag og mange flere forskellige slags. Udvalget er der skam – det handler blot om at du skal finde den der er rigtig for dig, så du kan bruge den til det formål du vil og nyde det.

Vandbaseret glidecreme som det oplagte valg

Vandbaseret glidecreme er et rigtig godt valg når det kommer til glidecreme, da det er nemt at vaske af hud og lagner, da det jo er baseret på vand frem for olie eller andet klistret. Dette betyder også at den vandbaserede glidecreme ikke er klistret i brug heller, hvilket klart en fordel. Det at glidecremen er vandbaseret betyder også langt mindre risiko for hudirritationer, da dette til tider kan opstå ved brug af oliebaserede glidecremer for eksempel. Dette vil man selvfølgelig gerne undgå, så læs om glidecremer inden du køber en. Det kan og vil komme dig til fordel.

Hvorfor bruge glidecreme?

Brug af glidecreme gør det hele mere intimt og øger også sensitiviteten i det hele. Derudover døjer nogle med tørhed. Her kan og vil glidecreme hjælpe en hel del. Brug af vandbaserede glidecremer er et fornuftigt valg, da det kan bruges sammen med kondomer. Det er ikke alle glidecremer der kan det, da nogle glidecremer opløser kondomet, hvilket selvfølgelig ikke er godt. Det er det gode ved vandbaserede glidecremer. På stort set alle fronter, er det simpelthen blot det bedre valg og det sikre valg, hvis du er i tvivl eller aldrig har købt glidecreme før.