Derfor bør du bruge blue light briller foran computeren

I dag er man nærmest blevet afhængig af forskellige gadgets for at kunne følge med i, hvad der sker rundt omkring. Et par eksempler på de gadgets kunne være mobilen, computeren eller Tv’et, som man bruger på den ene eller anden måde til at kunne kommunikere med omverdenen. Disse gadgets er alle supergode at eje, så man hurtigt kan få viden om noget, men fælles for dem alle er også, at de udskiller det såkaldte blå lys, hvilket i store mængder kan være skadeligt for øjnene.

Mange bruger mobilen inden sengetid, men det er mere skadeligt, end man tror

Du har sikkert hørt før, at det ikke er godt at sidde og kigge på en skærm i for mange timer ad gangen, og at man også skal undgå det, inden man lægger sig til at sove. Selvom man måske godt kan være tilbøjelig til at ignorere dette råd, så er det faktisk vigtigere at følge det, end man måske tror. Det blå lys kan nemlig skade dit helbred på flere punkter, og derfor er det vigtigt at tage rådet alvorligt.

Med disse briller mindsker du risikoen for at skade dine øjne og helbred, når du bliver udsat for det blå lys

Dog kan det være lettere sagt end gjort at lægge mobilen, som er en af disse gadgets, der udskiller det blå lys, fra sig, inden man lægger sig til at sove. Det kan være, at man lige vil skrive lidt med sine venner, måske vil man lige tjekke vejrudsigten for næste dag eller noget andet. Heldigvis kan du faktisk stadig tjekke op på alt dette, samtidig med at du beskytter dine øjne mod det blå lys! Beskyt dit syn med disse smarte og praktiske specialdesignede briller. Disse skærmbriller har et indbygget specielt anti blåt lys filter, så du ikke vil blive så påvirket af det blå lys.

Hvad er det blå lys så?

Nu er der blevet snakket meget om det blå lys, men måske sidder du tilbage med en forvirring omkring, hvad det blå lys er, og hvilke konsekvenser det egentlig har for dit helbred, hvis du kigger på det i for lang tid ad gangen. Kort sagt kommer det blå lys fra adskillige skærme fra dine gadgets, såsom computeren, Tv’et og mobilen. Hvis du kigger på det i for lang tid ad gangen, og især inden du skal sove, kan det blandt andet påvirke din nattesøvn, give dig hovedpiner og påvirke din vægt. Hvis du gerne vil vide mere om hvad er det blå lys læs mere her?

Lyder det som noget, du kunne tænke dig at få fat i?

Prøv at tage et kig på siden, så du kan få fat i de smarte briller, så du kan bruge mobilen så længe, du vil!