Det er sundt at strikke og er kommet for at blive

Alle ved efterhånden at hobby som strik og andre håndværk er sundt for krop sjæl. Nu er der gode nyheder til de kreative hænder fra Roskilde og omegn.

Endelig er der kommet en garnbutik i Roskilde som sælger alt fra mærket Drops, Viking, sandnes, Kamma by Permin og meget meget mere. Her findes masser af garn til gode priser, som du nemt kan bruge til dit næste strikke projekt. Butikken ligger lidt uden for Roskilde by, på adressen Ledreborg Alle 130j, 4000 Roskilde. Hos Yarno garn kan du få lige det garn som du skal bruge. Du kan både komme fysisk ned i butikken eller bestille online via deres hjemmeside www.yarno.dk

At strikke og købe garn er blevet mere og mere populært de seneste år, og især efter corona pandemien ramte i 2019, er der sket et kæmpe boost i strikke markedet i Danmark. Flere og flere har fået øjne op for denne meditative beskæftigelse. Når der strikkes, kan man slå hjernen fra, og samtidigt opnå et fantastisk resultat, som kan bruges igen og igen. Tidligere var strik kun for den ældre generation, og især når der kom nye børn til i familien, havde bedsteforældrene lavet hjemmestrikkede sokker, huer og trøjer til de helt små.  I dag er det blevet en trend for langt flere aldersgrupper og flere nyder at strikke sin egen sweater, slip over, eller hue. Flere bruger de sociale medier som instagram til at finde inspiration til sit næste strikkeprojekt. Her er der masser af smukke strikke billeder og samtidigt laver flere profiler garnprøver og viser strikkealternativer for de lidt dyre strikkeopskrifter. Et garn mærke som især er meget populært er mærket Drops. Det har en super god kvalitet, og samtidigt ligger det i et prisleje hvor alle kan være med. Mærket Drops fra Garnstudio findes I mange forskellige varianter, som Drops Lima, Drops Brushed alpaca silk, Drops Alpaca, Drops Air, Drops kid silk, Drops Merino og mange flere. Ligeledes findes der et utal af farver, og på yarnos hjemmeside, kan du finde inspiration til den farve som passer til dig. Har du brug for mere vejledning, kan du komme i butikken og mærke garnet i hænderne og se farverne i virkeligheden og få hjælp til hvilket garn du skal vælge. Sommeren er over os, og lige nu trender de lyse toner som lyseblå, rosa, gul og Lila. En slip over til sommeren er et ideelt projekt for både øvede og nybegyndere. Til efteråret er det ofte de mørkere toner som bliver populære som jordfarver, senneps gul og Marine blå.

En ting er sikkert, strik er helt sikkert kommet for at blive, og nu kan alle i og omkring Roskilde få glæde af Yarno strikke butik, og alle i hele Danmark kan få glæde at webshoppen og bestille sit garn med hurtig levering. Hvad er dit næste strikke projekt?