Forøg dit velvære med lysterapi

At blive behandlet med lysterapi har mange gode fordele, som tilsammen kan være med til at forbedre dit velvære, og i forlængelse deraf, din livskvalitet. I denne artikel kan du finder mere dybdegående information om den røde lysterapi, og hvordan du via behandlinger med rød lysterapi, kan forøge dit velvære og din livskvalitet.

Hvad er lysterapi

Lysterapi er en behandlingsform hvor man med en helt specifik bølgelængde styrker kroppens cellefornyelse. Bølgelængden har de samme positive effekter som solens stråler, men kommer helt uden de kræftfremkaldende påvirkninger. Det betyder at man uden solens skadelige effekter kan opnå en lang række positive effekter, herunder en forbedring af cellernes iltoptag, cellefornyelsen, kroppens kollagenproduktion og blodcirkulationen. Forskning peger derudover på at lysterapi booster ATP-produktionen, ved at styrke cellernes mitokondrier. Behandling med rødt lys blev historisk set først påvist af NASA, som forsøgte med lysterapi at begrænse tab af muskler og knogler i rummet.

Hvilken effekt har behandling med lysterapi

Som tidligere nævnt har behandling med lysterapi en lang række gavnlige fordele og effekter. Især til dem som har lidelser med gigt og inflammationstilstande, men også til dem som oplever problemer med hudsygdomme, vil lysterapi være en oplagt behandling. Derudover har lysterapi og vist sig som et effektivt behandlingsmiddel mod depressioner, stress og andre mentale udfordringer.

Vi kender alle sammen godt til den fornyede energi man kan få efter at have opholdt sig i solen, ligesom solens påvirkning på kroppen kan have en masse andre gavnlige påvirkninger. Den fornyede energi, som kommer af kroppens forøgede ATP-produktion, sætter skub i de helende processer i kroppen, og gør at kroppen bedre kan restituere, og komme sig oven på sygdomsforløb og andre lidelser. En af de helende processer som forbedres med lysterapi er den øgede kollagenproduktion, som især er gavnlige mod hudsygdomme som acne og eksem, men lysterapien har som beskrevet mange andre gavnlige og positive effekter.

Hvor kan man få behandling med lysterapi

Helt overordnet er der to måder hvorpå man kan få behandling med lysterapi, enten ved at opsøge en professionel behandler på en klinik eller lignende, eller ved at anskaffe sig produkter til hjemmet, der gør dig i stand til selv at stå for din lysbehandling. Søger man vejledning til sin behandling, kan det ofte være en god ide at starte ud hos en professionel behandler på en klinik, da man derved kan få den helt rigtige introduktion til behandlingen, herunder information om hvordan man bedst behandles med lysterapi, og hvilke forhold man bør være opmærksom på undervejs i behandlingsforløbet.

Er man mere til at prøve kræfter med lysterapi derhjemme, så gælder det om at få anskaffet de rigtige produkter, så man kan komme i gang med sin behandling. Produkterne kan ofte købes i butikker, men vær opmærksom på at disse produkter oftest vil være mindre produkter, såsom lysterapi lamper til bordet. Her vil du ikke være sikret en lysbehandling der dækker hele kroppen. Vil du være sikret lysterapi lamper der kan behandle hele kroppen, vil du nok opleve at det kræver en lidt mere grundig søgning at finde frem til en forhandler af lysterapi lamper, i hvert fald hvis du vil handle med en dansk forhandler, og ikke med et varelager i eksempelvis Fjernøsten.