Sådan får du en blødere hud og færre rynker med ungdomshormonet.

Har du lyst til at sige farvel til deller, slap hud, lav sexlyst, cellulite. Har du lyst til at holde din krop ung som en 25 årig så læs med her, hvor du får 3 simple råd der er med til at holde dig unge og din hud lækker ved at booste din ungdomshormon nr. 1.

 

Mange oplever at kroppen ikke er i fuld vigør som i ungdomsårene og måske undrer du dig over hvordan ungdommen kan holde energien så højt oppe. Helingsprocesserne sker også langsommere når du bliver ældre og huden er ikke helt så blød mere som dengang du var teenager.

 

Det hemmeligheden er til ungdommen er hormonet somatropin, som er væksthormonet børn har et naturligt højt niveau af. Selve hormonet hjælper med at regenerere og reparere celler i kroppen, giver faste muskler, øger fedtforbrændingen og giver stærke knogler og led.

 

Fra vi er 25 år daler vores niveauer af somatropin og når du når de 40 år, så er niveauet næsten nede på det halve af, hvad det var i dine ungdomsår. Det giver sig til syne såsom rynker, gråt hår, mindre energi, mindre sexlyst og dårlige kognitiv funktion.

 

Sådan mindsker du antallet af rynker og gråt hår og booster dit niveau af somatropin.

 

Få nok søvn.

For mange er det faktisk svært at gøre det trick der virker lettest. Nemlig at få mellem 7-9 timers søvn, på det rigtige tidspunkt hvor kroppen restituerer bedst. Nemlig mellem 22-02 om natten. Alt for mange går for sent i seng. Så gå i seng kl. 22 så hjælper du kroppen med at passe på sig selv.

 

Mange har meget stress i deres krop, som gør at det bliver svært ved at sove. En metode til at få mere ro i kroppen og bedre søvn på kan være gennem kropsterapi, hvor den pulserende massage får nervesystemet i til at falde til ro, da musklerne afspændes og åndedrætter bliver dybere gennem behandlingen. Du kan læse mere om hvad kropsterapi er her.

 

Bevægelse

Mange sidder meget stille i forbindelse med deres arbejde og foran en computer. Noget af det bedste for at booste dit væksthormon er at du laver kortvarig og intens form for motion, såsom HIIT træning eller crossfit, i modsætning til langvarig motion, såsom mange km løb, der i den sidste ende kan gøre kroppen mere stresset, end den var i forvejen. Du kan booste dit væksthormon ved at lave intensiv træning af 15 minutter bare 3 gange om ugen.

 

Fjern det der hæmmer dannelsen af væksthormon.

Noget det der blokerer for væksthormonet er sukker og hurtige kulhydrater. Hvis du har ustabilt blodsukker og snakker hele tiden. Derfor vil periodisk faste vær godt. En fast metode der har været populær længe er den der hedder 16:8 Du faster i 16 timer og har et spisevindue på 8 timer.