2 gode råd til at passe godt på din hud

Sponsoreret indhold

En god og grundig hudplejerutine er en del af hverdagen for rigtig mange kvinder og mænd. Huden er et både stærkt og sensitivt organ, og særligt i ansigtet bliver huden hver dag udsat for masser af påvirkning, forurening, sollys, tørhed og så videre. Derfor er det også enormt vigtigt, at du sørger for at prioritere en hudplejerutine hver dag – og én, som passer til din hudtype.

I dette indlæg kan du læse to gode råd til, hvordan du kan udvide din hudplejerutine og passe ekstra godt på din hud. Hudpleje er nemlig ikke udelukkende, at du bruger en god ansigtscreme eller -vask – men det er naturligvis også vigtigt. Læs med her for tips, du måske ikke kendte til i forvejen, og som du kan afprøve for at passe endnu bedre på din hud.

Brug professionelle hudpleje- og makeupprodukter

Det første råd er, at du ikke skal putte hvad som helst i dit ansigt. Der er et helt ocean af hudpleje- og makeupprodukter på markedet, men det er bestemt ikke alle af dem, der er lige gode for din hud. Det gælder både forskellige kvaliteter og hvilken hudtype, produkterne er rettet imod.

Et eksempel på et brand, der kombinerer den professionelle ekspertise fra anerkendte kosmetologer med hudforskning i deres produkter, er Babor. For Babor er skønhed individuel, og deres produkter er derfor også tilpasset de mange forskellige hudtyper og behov, som man kan have.

Babor laver både hudplejeprodukter såsom cremer, cleanser og face oils, du kan bruge i din daglige hudplejerutine, og makeup, der er skånsom over for huden, og som hjælper dig til at skabe dit perfekte look.

Hvis du plejer at bruge, hvad end der er på tilbud i dit lokale supermarked som hudpleje, vil du kunne opleve store forskelle ved at skifte til brands, der investerer meget tid i forskning og trækker på eksperter i en helt anden grad.

Undgå stressfaktorer og få nok søvn

Hudpleje er som nævnt ikke kun, hvad du kan vaske eller putte i ansigtet. Huden er kroppens største organ, og dens velbefindende hænger også sammen med, hvordan resten af din krop har det. Derfor bliver det også for mange rigtig tydeligt i huden med rødmen, udbrud eller andre symptomer, når kroppen – og sindet – har for travlt og ikke kan få det til at løbe rundt i hverdagen.

Hvis du oplever stressbetingede hudproblemer, vil en rigtig god kilde til at nedbringe problemet naturligvis være at skrue ned for tempoet og forsøge at undgå de stressfaktorer, der sætter skub i kortisol-hormonet i kroppen, der udsender stresssignaler. Sørg for at sove nok og at være veludhvilet og ikke at skulle gabe over for meget. Det vil både dit mentale velvære og din hud takke dig for.